maandag 10 mei 2021

Zonwering windvast

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Bijzonder aan de windvaste screens, ook wel zip-screens genoem is de soort ritssluiting waarmee het doek wordt gefixeerd aan de geleider.


Dit zorgt ervoor dat wind nauwelijks vat krijgt op het screendoek. Ook bij stevige wind blijft het doek strak hangen en wordt klapperen van zowel doek als onderlat voorkomen.

Windvaste screens of normale screens zonwering ? Met of zonder Somfy motor? Neem contact op, om de juiste keuze te maken voor buitenzonwering screens. Van stijlvolle windvaste screens heeft u het hele jaar door plezier. Ze houden uw woning koel op warme zomerdagen en rekenen genadeloos af met storend zonlicht. We horen het van al onze klanten.


Wie éénmaal windvaste screens van Jumbo heeft, wil nooit meer iets anders.

SunGo is dé specialist op het gebied van zonweringen ! Bij ons krijgt u de antwoorden die u zoekt en de betrouwbare service die u verdient! Omkasting van de ritsscreen zonwering. De zelfdragende kast van de ritsscreen zonwering , de screen geleiders en screen onderlat zijn vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium en leverbaar in diverse kleuren en geanodiseerd aluminium.


De zonwering screens zorgen voor optimale zonwering en voldoende verkoeling in uw kamer. Zo voelt uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel! Daarnaast geeft het ook insecten geen kans, want zodra het scherm naar beneden is biedt het perfecte insectenwering, omdat het doek zorgt voor volledige afsluiting van het raam. Kies de kleur en kast van uw windvaste screens.


Bij het samenstellen en het bepalen van de prijs van uw eigen windvaste screen heeft u de keuze uit diverse kleuren en varianten. Stel hieronder uw windvaste screen op maat samen! Effectieve zonwering Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider.


Soorten screens als zonwering. Er zijn grofweg drie typen screens te onderscheiden: standaard screens, windvaste screens en windvaste zipscreens of solid screens.

De werking bij deze screens, namelijk het zonlicht tegenhouden door middel van een zonwerend doek, is bij alle typen hetzelfde. In de vestiging Purmerend (Veldhuis Zonwering ) kunt u de meeste producten in het echt zien en bovendien direct uw bestelling plaatsen. Let op: Als u voor een bepaald artikel komt, adviseren wij vantevoren te bellen of deze aanwezig is. Het kan voorkomen dat een bepaald product (nog) niet in de showroom hangt. Dankzij het ritssysteem is een windvast screen goed bestand tegen winderige situaties en.


Een windvaste screen is een systeem dat door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast is. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer! Tevens is de werking van de screen vrijwel geruisloos. Deze windvaste screen is toepasbaar tot maximaal meter breed uit één stuk en afhankelijk van de breedte kunnen we tot meter hoog! Een ritsscreen houdt licht en warmte tegen en geeft privacy.


Bovendien is een ritsscreen insectenwerend. De speciale stof maakt het mogelijk dat je overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Daarnaast is een ritsscreen een stabiele en windvaste zonwering en neemt het weinig ruimte in dankzij de vlakke montage. Screen zonwering of zipscreen kopen? Bij ROMA bent u aan het juiste adres voor passende zonwering bij uw situatie.


Bent u van plan om screen zonwering of zipscreen te kopen? Vraag dan voor meer informatie over de screen prijzen in ons assortiment. Wilt u liever eerst meer informatie over de beste oplossing voor zonwering voor uw woning?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts