vrijdag 5 februari 2016

Aardewerk schaaltjes

Aardewerk schaaltjes

Bekijk ons unieke assortiment kommen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Omdat aardewerk al zolang bestaat en slecht vergaat is het een belangrijk geschiedkundig item.


Als er opgravingen worden gedaan en er wordt aardewerk gevonden kunnen archeologen hier veel uit opmaken. Schaaltje zwart van aardewerk. Fijn Zusss schaaltje voor een bonbonnetje, dipsausje, nootje of voor een theezakje. Tip: leuk kadootje in combinatie met de theemok.


Aardewerk schaaltjes

Het effen servies is voorzien van gespikkeld aardewerk , waardoor het een vintage look krijgt. Een schaaltje uit de servies serie Porto, in de kleur zwart. Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen.


Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is. Leuke aardewerk schaaltjes verzenden is geen probleem en kost 6. Enkel via post , inclusief track and trace. Kleine schaaltjes en kommetjes, daar kunt u nooit genoeg van hebben.


Hun functionaliteit is zo divers als het maar kan. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om voor u een prachtig assortiment samen te stellen. Want waar zou u kleine schaaltjes of kommetjes voor willen gebruiken in uw horeca gelegenheid? De mogelijkheden zijn nagenoeg. Prachtige schaaltjes in de tint terra.


De schaaltjes zijn vaatwasser bestendig en erg leuk bij elkaar op een tafel, gevuld met lekkere hapjes. In feite een schaal van aardewerk met een laagje van glazuur, meestal in dezelfde vorm als van een cakeblik. De naam ontleent zich aan het Franse ‘terre’, vanwege zijn materiaal van aarde. Een terrine heeft rechtopstaande randen en een goed sluitend deksel. Marokkaans aardewerk is in vele kwaliteiten verkrijgbaar in Marokko.


Aardewerk schaaltjes

Verschillen in loodgehalte, afwerking , gladhei details en fijnheid van de patronen kunnen aanzienlijk zijn. Wij kopen het Marokkaanse aardewerk niet op van groothandelaren waar meerdere kwaliteiten gemengd worden. Vaak wordt gebruik gemaakt van rode klei als basis. Het aardewerk dat u bij ons vindt is gemaakt van witte klei, vrolijke opdrukken en mooie kleuren, waardoor het heel bruikbaar is in iedere keuken.


Op zoek naar kommen, schaaltjes ? Bij gebruik kan bij het terracotta aardewerk een craquelé effect optreden onder de glazuurlaag. Dit kan bij dit type Spaans aardewerk ontstaan bij wisseling van warme(re) naar koude(re) temperatuur en andersom. Dit heeft verder geen nadelige consequenties voor het gebruik en de functie van het Spaanse aardewerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts