dinsdag 16 februari 2016

Moderne wanddecoratie

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Koop nu wanddecoratie voor uw huis. Ook hier ziet U een wanddecoratie in moderne uitvoering.


De kunstenaar s heel geduldig bezig geweest om alle metalen rondjes op het frame vast te lassen.

Let ook eens op de aparte kleuren. Breng sfeer in je interieur met de leukste wanddecoraties van XOOON. Moderne wanddecoratie spiralen op canvas. Met dit moderne canvasdoek in de kleuren grijs, blauw, groen en petrol heb je echt een blikvanger aan de muur. Een hoge kwaliteit canvasdoek samen met een zeer hoge resolutie van de afbeeldingen zorgen voor perfecte scherpte en diepte van de kleuren.


Ervaar het hedendaagse leven met stilstaande beelden van de moderne werel uitgebeeld door middel van digital art, collages en minimalisme. Een nieuw huis, net verhuisd of de woning helemaal opgeknapt, dan is het tijd voor een mooie maar ook in de eerste plaats passende wanddecoratie van metaal en hout.

Bent u op zoek naar een landelijk ogende muurversiering of een moderne eigentijdse wanddecoratie dan bent u bij Idhuna Living aan het juiste adres. Wanddecoratie online bij Desenio. Bij Desenio hebben wij een breed aanbod stijlvolle muurposters en prints in de nieuwste interieurdesigntrends. Altijd tegen goede prijzen en van een hoge kwaliteit.


Met een uitgebreide selectie van vooral Scandinavische kunstmotieven weten we welk effect goede kunst kan hebben op een huis. Vink aan welke woonstijl jij hebt en shoppen maar! Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur.


Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën. Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers. Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen.


Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Haal vandaag nog die design wanddecoratie in huis. We hebben mooie wanddecoratie van bekende merken als Ferm Living, Hay, Petite Furniture en Menu.


De Geometry poster, te bevestigen met de Wooden frame esdoorn large van Ferm Living past in elk intieur door het rustige ontwerp en de zachte kleuren.

Nederland en dagen zichttermijn. Posters en prints voor een moderne wanddecoratie in het interieur in het huis. Metalen wanddecoratie is misschien wel de populairste vorm van kunst op het moment. De aan elkaar gelaste onderdelen zijn vaak rondjes.


Maar vaak ook een combinatie van sierlijke vormen. In elk geval altijd resulterend in een modern en eigenzinnig geheel. A duurzaam polyhars – update van de reeds trendy präparatoren stijl met het plezier en de hoek van de geometrische ontwerp – Clean modern wit contrast mooi met de warm hued Golden. We zijn steeds op zoek naar nieuwe wandversiering voor de moderne woonkamer of gang.


De eerste jaren waren wij alleen gespecialiseerd in het produceren van foto op canvas. Dit was een groot succes en de teller staat inmiddels op méér dan 20. One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts