vrijdag 26 februari 2016

Caravankussens maken

De goedkoopste in Nederland. Boek uw Hotel in Marken online. Vullingen voor camper- en caravankussens. Of je lekker zit (en ligt) wordt vooral bepaald door de vulling van je kussen.


De een zit graag wat actiever, de ander wil juist heerlijk wegzakken. Ook slapen is vaak erg belangrijk, het is de bedoeling dat je uitgerust terugkomt :-).

Nofruit kan het je helemaal naar de zin maken. De vrijheid van een camper of caravan met het zitcomfort van thuis. Onze caravankussens die speciaal volgens jou wensen op maat worden gemaakt geven je de controle en identiteitsbehoud van jou eigen stijl. Wij produceren al meer dan jaar caravankussens op maat. Onze kussens hebben dan ook al aardig wat vakanties meegemaakt.


We maken allerlei soorten caravankussens op maat voor campers en caravans, zowel qua bekleding als vulling. Onze vakkundige stoffeerders in Veenendaal zijn zeer ervaren in het stofferen van caravans en campers. Ons stoffeerwerk is dan ook van een uitstekende kwaliteit.

Samen met urbans and indians en Telegraaf Vrouw Magazine toverden we caravan Willy om tot beauty en maakten we verschillende filmpjes , die tezamen een complete workshop caravan pimpen vormen. Caravankussens op maat laten maken. Wij maken allerlei soorten kussens voor campers en caravans. Wanneer u ervoor kiest om caravankussens op maat te laten maken geeft u uw caravan of camper eigenlijk een tweede leven.


U zult hiervan genieten tijdens uw vakantie! Alle door de kussenhoezengigant. U kiest het soort kussen dat u wilt bestellen, waarna u de kleur van de stof bepaalt. Zo kunnen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven caravan kussens maken voor scherpe prijzen. Wij kunnen je kussens op maat maken en afstemmen op jouw wensen.


Wij hebben speciale snijmachines en ku nnen het schuimrubber desgewenst precies op maat snijden. Door onze jarenlange ervaring is het ook mogelijk, om het schuimrubber in moeilijke of afwijkende vormen door ons op maat te laten snijden. Reserveer online, laagste prijzen.


KUSzzz maakt comfortabele caravankussens op maat. Naast herstellen kunnen wij ook nieuwe caravankussens op maat maken. Om uitstekend zit- en slaapcomfort te garanderen maken we gebruik van ademende stoffen en hoogwaardige schuimen die niet doorzitten bij veelvuldig gebruik. Deze kussens op maat zijn binnen of buiten te gebruiken op boten, in caravans of op loungesets. Wij hebben een uitgebreide collectie stoffen en vullingen om de perfecte kussens te maken.


Het is dan ook raadzaam om in onze showroom langs te komen om uw caravankussens op maat te laten maken op basis van ons uitgebreide assortiment aan caravan binnenstoffen.

We raden u aan om eerst de meest gestelde vragen te lezen, voor u de caravankussens opmeet. Waterafstotende meubelstoffen in veel verschillende kleuren zijn uitstekend geschikt voor uw tuin meubels, bootkussens, camperkussens en caravankussens. Bootstoffen en caravanstoffen zijn praktische in gebruik waardoor ze sterk en makkelijk schoon te maken of wasbaar zijn. Kijk ook bij onze voordeelstoffen, deze zijn zeer scherp geprijsd. Maar laat dat nu net een goed moment zijn om het interieur een upgrade te geven!


De meeste caravankussens zijn na een aantal jaren gebruik aardig doorgezakt, maar met een nieuwe stevige vulling kun je weer jaren vooruit. Bij Atelier Sikkes zijn we meester in het upgraden en vernieuwen van jouw caravankussens. Laat bij het maken van de tunnel een opening open waar je later het elastiek door kunt rijgen. Dit elastiek kun je makkelijk rijgen met een veiligheidspeld. Nadat het elastiek er doorheen geregen was, heb ik beide uiteinden van het elastiek aan elkaar geknoopt en klaar is nieuwe kussenbekleding!


Hallo urbans and indians, Ten eerste wil ik u bedanken voor de mooie pdf op uw site, over het maken van boot, camper en caravankussens , ik als man had nog nooit gewerkt met een naaimachine en stof, maar heb het dankzij uw pdf (waar ik een mooi boekje van heb gemaakt zie foto) zelf een rechte kussenhoes gemaakt met een lange rits op de dikte. De belangrijkste plekken in je huis zijn meestal het bed en de bank. Heerlijk onderuitgezakt tv kijken of een goed boek lezen.


Sierkussens maken het zitten prettiger en kleden je bed of bank gezellig aan. Er zijn allerlei manieren om zelf kussens te maken. Zo maak je ze precies zodat ze bij je interieur passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts