donderdag 11 februari 2016

Jaloezieen fabriek

Koop je nieuwe jaloezieën in onze webshop. Vraag nu een gratis monster aan! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


We zijn pas jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux.

Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Onze op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen worden standaard binnen 7-werkdagen na bestellen bij uw thuisbezorgd. De elegantie van voile stoffen met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Finesse combineert het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt.


Hout is een natuurproduct, waardoor de kleur en structuur kunnen afwijken van de stalen. Wij verkopen houten jaloezieen van hoge kwalieit vanaf slechts € 9. Let op dat u niet PVC jaloezieen verward met echte houten jaloezieen gezien u dan straks een vergelijkbare prijs betaalt maar voor plastic.

Nieuwe Vacatures Voor fabriek Kijk snel en solliciteer nu! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grote set shutters en houten jaloezieen besteld. Kreeg deze na weken thuisbezorgd door hun koerier. Jaloezieën van alle merken op beslist.


Heb 3x een set houten jaloezieen en een set vouwgordijnen besteld en kreeg deze vanochtend na weken wachten binnen, keurig verpakt en binnen de aangeven levertijd. Zeer tevreden met de jongena van jaloezieen fabriek , goeie service. Kwaliteit van beide producten is erg goed en het ziet er allemaal netjes uit dus niks te klagen!


Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Een ander voordeel van de jaloezie is dat u de lamellen kunt kantelen, zodat voorbijgangers niet langer bij u naar binnen kunnen kijken. Vooral als uw ramen zich langs de openbare weg bevinden, kunnen voorbijgangers vaak zo bij u naar binnen kijken. Dit is niet altijd even prettig.


Met een goede jaloezie lost u dit probleem eenvoudig op. Bekijk het gehele assortiment jaloezieen. Of bezoek één van onze winkels. Houten jaloezieen op maat nu al vanaf € 1-Op zoek naar een sfeermaker in jouw interieur? Onze houten jaloezieën, gemaakt van 1 hout, geven een luxe en warme uitstraling aan jouw woning.


De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en is volledig te stylen naar eigen smaak. Een fantastische toevoeging aan je interieur dus!

Een technisch team maakt hierbij gebruik van hydraulische- en excenterpersen en profilers van het merk Dallan. Doordat dit in de eigen fabriek gebeurt en niet, zoals vaak, wordt ingekocht bij een tussenhandelaar kunnen de prijzen laag gehouden worden en tegelijkertijd is het een garantie voor optimale kwaliteit. Profiteer van de superservice van Topjaloezieën.


Doordat wij uit eigen fabriek leveren, ontvangt u uw kwaliteitsjaloezieën tegen de laagste prijs. Uw jaloezieën komen standaard met ladderkoordsysteem, een gratis bijpassende sierlijst voor over de cassette van uw nieuwe jaloezie en jaar garantie. De kunststof jaloezie en aluminium jaloezie worden juist meer gebruikt in de badkamer. Deze jaloezieën kunnen namelijk tegen de vochtigheid na het douchen, wat niet geldt voor de houten jaloezie.


De houten jaloezie met een breedte van 25mm is leverbaar in basswood en abachi hout. De houten lamel 25mm wordt vaak gekozen voor ramen met kleine afmetingen. Daarnaast is deze jaloezie erg populair voor ramen en deuren. Wanneer je deze jaloezie op een draai-kiepraam of deur wilt plaatsen, kies dan voor zijgeleiding en eventueel voor klemsteunen. Bij Topjaloezieën vindt u de hoogste kwaliteit zonwering en raamdecoratie voor de scherpste prijs van Nederland.


Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren, doordat wij geen fysieke winkel hebben en direct uit eigen fabriek leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts