maandag 8 februari 2016

2 Componenten

2 Componenten

Hoogwaardig en zeer slijtvast! Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. De aanduiding 2K komt van de Duitse benaming - Komponenten -Klebstoffen.


In de verpakking zijn deze twee componenten in twee aparte tubes verpakt. De voor- en nadelen van componenten coating. Deze coatingsoort is namelijk goed bestand tegen chemicaliën, geeft een langdurige glans en is kras- en slijtvast. GAMMA vloerverf garage componenten grijs ,liter is een extra slijtvaste, zijdeglans 2-componenten vloer- en betoncoating. De verpakking bevat tevens een vloerreinigingsmiddel.


De verf is ideaal als duurzame afwerking van betonnen garagevloeren. Het product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Sika componenten nylon verfroller voor epoxy coatings. Voor epoxycoatings is het verstandig om rollers te gebruiken waarvan zeke. Een systeem wordt zodanig in componenten verdeel dat het aantal componenten zo klein mogelijk is maar de scheikundige samenstelling van het systeem wel compleet beschreven wordt.


2 Componenten

IJzersterke 2-componenten epoxy kneedmassa. Verpakt in handige porties. Super snelle, transparante 2-componenten epoxylijm. Fast Fix² vloeibaar metaal. Voor reparaties onder extreme omstandigheden.


Een breed assortiment epoxyharsen. Vanaf euro gratis verzending! Een componenten vloercoating trap wordt ook vaak gebruikt. Een trap is een veel belast deel van uw huis, er wordt veel op gelopen en moet dus slijtvast zijn.


2 Componenten

Zorg ervoor als u uw trap gaat verven dit met de juiste verf doet. De componenten vloercoating is onder andere verkrijgbaar bij de Praxis. K spuitbussen zijn professionele sprays die bestaan uit componenten. Zoals de naam al zegt bevat de spuitbus verschillende componenten die in de spuitbus met elkaar gemengd worden en vervolgens verspoten kunnen worden. Een 2K spuitbus is van uiterst professionele kwaliteit en bestaat uit lak en verharder.


Home 2-Componenten Wegenverf. Speciaal voor zware belastingen hebben wij 2K wegenverf welke garant staat voor een lange duurzaamheid bij zware belasting. Dit is een sneldrogend systeem op basis van hydroxy acrylaat-harsen. Deze verf is verkrijgbaar in alle Ral-Kleuren en is airless te verspuiten.


Componenten halfglanzende () aflak op basis van polyurethaan, geschikt voor spuit- en kwastverwerking, uitstekend buitenduurzaam. Het aanbrengen van de componenten garagecoating doet u met roller en kwast. Werk daarbij in banen, zodat u overal goed bij kunt. Breng de componenten garagecoating gelijkmatig aan in twee lagen, en laat de eerste laag niet te lang drogen voordat u de tweede laag gaat aanbrengen. Of u moet kiezen voor 1- of - component aflak is en blijft persoonlijk, en ook enigszins afhankelijk van de bestaande ondergrond.


Kunt u redelijk goed (en snel) schilderen, dan is een 2-componenten aflak zeker een optie. De vraag naar componenten lakken stijgt, de markt ziet namelijk ook de voordelen die met deze lakken te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts