woensdag 17 februari 2016

Magneetbord hout

Houd de aandacht vast met unieke magneten. De grootste collectie magneetborden! Magneetborden tegen de laagste prijzen. Kies uit producten vanaf € 100.


Vervolgens kun je er een ander leuk plakfolie over heen plakken. Bijvoorbeeld een rood folie of een decoratief plakfolie met bloemetjes.

Landelijk, industrieel of design interieur? Bij Deknudt Frames vind je zeker het passende magneetbord. Stijlvol zwart, wit of bruin, hout of metaal, een speelse magneetboom, magneetstrip of liever een metalen raster, het kan allemaal! Tekeningen, kleine briefjes, diploma’s, frutsels en knutsels krijgen er als vanzelf hun plek.


Zeker als je kiest voor een magneetbord in de vorm van een huis of een magneetstrip! Daardoor kunnen er kleine oneffenheden in voorkomen, zoals een scheurtje, barst of knoest. Dit hoort bij het hout en de uitstraling van het product en wordt als acceptabel beschouwd.


Het heeft uiteraard geen nadelige gevolgen voor de stevigheid of constructie. Tevens kunnen we onze krijtborden magnetisch uitvoeren zodat het krijtbord ook tegelijkertijd als magneetbord kan worden gebruikt.

Het is mogelijk om het krijtbord als magneetbord te gebruiken. Aan de ene kant kun je mooie. Prachtig magneetbord in de vorm van een olifant. Maar het magneetbord is in elke gewenste maat en model te bestellen.


Wilt u bijvoorbeeld geen bakjes of grotere bakjes alles is. Je eigen magneetbord maken is helemaal niet moeilijk. Met magneetverf en een leuke kleur kun je op allerlei manieren een eigen magneetbord maken. In dit stappenplan leggen we uit hoe je dit het beste aanpakt. Profiteer van Korting.


Aanbieding nu voor €198! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Op het houten bordje waar het. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In ons assortiment magneetborden heb je keuze uit heel wat verschillende types, stijlen en formaten.


Bij Acaza vind je online heel wat decoratieve en design magneetborden in glas of in metaal.

Je vindt dus voor ieder wat wils: van een goedkoop magneetbord tot grote magnetische borden van 60x90cm. Op dit wit memo-bord kan je je boodschap of geheugensteuntje schrijven of met magneten bevestigen. Onze magneetborden worden gemaakt met een digitale print en kunnen in verschillende kleuren besteld worden. In onze Bordenautomaat kun je je eigen afbeeldingen uploaden en je magneetbord helemaal naar wens ontwerpen. Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud.


Er bestaat tegenwoordig magneetverf. Hiermee kan je heel makkelijk zelf een magneetbord maken. Direct op de kast, deur of muur of je beschildert een houten paneel met de magneetverf. De ondergrond moet goed schoon en vetvrij zijn, anders hecht de verf niet.


Is het hout nog onbehandeld? Nu hebben we het idee om hier een grote metalen plaat tegen te bevestigen en daarna af te lakken om zodoende een enorm magneetbord te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts