dinsdag 23 februari 2016

Zilveren lampenvoet

Zilveren lampenvoet

Voordelige zilveren lampenvoet op beslist. Indien wenselijk met ronde beige kap smal en 35cm breed en of rechthoekige lampenkap gebrok. Stijl je eigen lamp met deze lampenvoet van het trendy Nederlandse merk LightLiving. Met je favoriete lampenkap erop heb je een uniek item in je interieur. Deze klassieke lampenvoet Philadelphia is gemaakt van metaal en uitgevoerd in een mooie nikkel zilveren kleur De lampvoet beschikt over een Efitting waar je een lichtbronnen in kan doen.


Door de kleur zilver kunt u deze tafellamp met diverse soorten en kleuren lampenkappen combineren. Hierdoor kunt u uw eigen stijl creeren. Ook geschikt voor energiezuinige lichtbronnen zoals Led- en spaarlampen.


Een hele mooie en unieke lampenvoet met skull en draaihoorns. Dit zal een ware eyecatcher in uw woning zijn. Materiaal: zwaar aluminium. Let op: exclusief lampenkap.


Zilveren lampenvoet

En uit ijzer, roestvrij staal en aluminium zilveren lampenvoet. En of zilveren lampenvoet waterdicht is. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Hoge zilveren lampenvoet van riviera maison. Zilveren tafellampen op Lampgigant.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. De voet is uitgevoerd in zilver met een antiek finish. Deze tafellamp kunt u zelf combineren met een kap naar keuze. Met een mooie linnen lampenkap van Rivièra Maison is dit echt een plaatje. Deze klassieke voet is ideaal als tafellamp op de eettafel of als sfeermaker op een dressoir of haltafel.


Lampenvoet gemaakt van zilver, afgewerkt met een antieke look. Door de zilveren kleur is de lampenvoet te combineren met diverse soorten en verschillende kleuren lampenkappen. Bestel eenvoudig de beste merken online! Bekijk ons assortiment lampenvoeten dan eens. Je kunt je oude lamp er heel eenvoudig uit laten zien als nieuw, met een andere voet.


Een lampenvoet voor elk interieur. Wij hebben de mooiste lampenvoeten voor je uitgekozen. Een kleine stoere lampenvoet op een kastje of een lange witte lampenvoet naast de bank.


Zilveren lampenvoet

Gratis verzending Vanaf €50. Modern, landelijk, klassiek of industrieel: de variatie in zilveren tafellampen is enorm! Vind hier een bijpassende tafellamp voor iedere ruimte. Ga je voor een complete tafellamp met kapje of bestel je liever een tafellamp staander waar je zelf een kapje bij combineert?


Daarnaast is de lampenvoet gefabriceerd uit metaal. Deze zilveren lamp beschikt over een Efitting en is geschikt voor alle typen lichtbronnen tot 40W. Deze lampenvoet is niet verstelbaar in hoogte. Wees de eerste om “staande zilveren lampenvoet ” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zilveren lampenvoet

Vergelijk prijzen van Binnenverlichting van tal van webwinkels en vind zo de beste deal. Elegante zilveren oestervorkjes met op de steel aan beide zijde een afbeelding van een narcis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts