dinsdag 9 februari 2016

Pip floral fantasy

Voor 22:bestel morgen in huis. Bekijk hier de nieuwste Pip items. Happy products, for happy people! Pip bestaat al meer dan jaar. Lees hier het complete verhaal!


Pip floral fantasy

Pip tegen de beste prijzen vind je op beslist. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. De uitsnede van de print kan afwijken van de afbeelding.


Floral Fantasy Beach Towel is een royale badhanddoek met een fleurige print in de kleur roze. De zachte stof bestaat uit 1 katoen. Roll length: m Pattern. Prachtig sierkussen van pip studio. De tijk van dit kussen is gemaakt 1 zachte perkal katoen.


Pip floral fantasy

Grote geïllustreerde bloemen in vrolijke kleuren maken van dit dekbedovertrek een echte eyecatcher. Dit dekbed is ook echt zo mooi als op de foto. Erg goede kwaliteit katoen. Het dekbedovertrek is van een zachte kwaliteit katoen percale gemaakt (200TC) en is uitgevoerd in de kleur ecru. Hier vind je ongetwijfeld één of meerdere serviesstukken die geheel naar jouw smaak zijn.


De serviezen uit de Floral collectie bijvoorbeel hebben een lichte en romantische uitstraling. Met een prachtig dessin van verschillende gedetailleerde bloemen in verschillende frisse kleuren op een helder blauwe achtergrond. Een kleurrijk en vrolijk dekbedovertrek dat sfeer en warmte brengt in je slaapkamer. Een vrolijk dessin zoals Pip hoort te zijn! De stof is warm, maar ademt goed en absorbeert vocht.


Pip floral fantasy

Omdat katoen een 1 natuurlijk materiaal is, kan het goed ademen en vocht absorberen. Katoen voelt altijd fris aan en is één van de fijnere materialen om. Hij is alleen erg onhandig in het gebruik omdat de onderkant over de hele breedte open is.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ontwerpster PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar parkiet Tjommy, die terug te vinden zijn in haar ontwerpen. Pip dekbedovertrekken zijn er uiteraard en elke gangbare maatvoering en wellicht ook in speciale maten verkrijgbaar.


Pip Studio Studio Kamer Bloemenprints Gordijnen Fantasie Haus. Gemaakt van hoogwaardige en uiterst zachte perkal katoen. Voorzien van een dubbele instopstrook over de gehele breedte.


Inclusief bijpassende kussensloop(en). Deze pin is ontdekt door Color Experience voor Verf en Wonen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Het heeft een mooie witte ondergrond dat is versierd met allerlei bloemen in verschillende vrolijke kleuren.


Pip floral fantasy

Met dit dekbedovertrek creëert u gelijk een andere uitstraling in uw slaapkamer. Overzicht Bellarosa Webshop. De achterzijde is roze met een rood bloemetjespatroon.


Het overtrek heeft een prachtige rode kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts