vrijdag 25 oktober 2019

Stickerverwijderaar

HG stickerverwijderaar prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Stickerverwijderaar kopen?


Test bij dit product vooraf altijd in hoeverre de ondergrond bestand is tegen de stickerverwijderaar. Bevat exxol Den xyleen.

Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Kan dodelijk zijn als de stof bij inlsikken in de luchtwegen terechtkomt. Soms helpen zelfs de meest agressieve schoonmaakmiddelen niet direct. Daarnaast zijn deze duur, chemisch en dus niet gezond.


Schoonmaakazijn is de beste stickerverwijderaar die je je maar kunt bedenken. Laat de stickerverwijderaar goed inwerken, de inwerktijd hang af van de soort lijm, een paar minuten volstaat meestal. Verwijder de lijm van de ondergrond door middel van een spatel.

Indien nodig, herhaal dit. Geschikt voor gebruik in de voedingssector. Snel verwijderen: tot minuten.


De stickerverwijderaar verwijdert stickers, stickerlijm, tape-lijm, rubberlijm, plakban spuitsneeuw enz. Deze stickerverwijderaar kan invloed hebben op de kleur van het te behandelen oppervlak. Eerst voorzichtig testen wordt aanbevolen. Bij papieren stickers de stickerverwijderaar opbrengen met een kwastje en de sticker na minuten. SAMENSTELLING EN INFORMATIE OVER DE BESTANDDELEN Arbeidshygiënische blootstellingsgrenzen, indien beschikbaar, zijn weergegeven in rubriek 8. In geen geval stickerverwijderaar gebruiken!


Een haardroger gebruiken om de lijmlaag te activeren (proberen op de laagste stand) en vervolgens los peuteren met behulp van een halve HOUTEN wasknijper,lijmresten met wasbenzine verwijderen. Nagellak remover werkt ook perfect om de lijm van stickers te verwijderen. Doe een beetje op een sponsje en wrijf daarmee stevig over de sticker lijm. Na het verwijderen van de stickers blijven er meestal lijmresten achter. Dit product lost de lijmresten op.


Let wel op dit product kan lak verkleuren. Exclusief de caramelschijf verwijderaar!

Onze nieuwe glazen salontafel werd enige tijd ontsierd door resten van stickers die voor het transport werden gebruikt. Ik kreeg de tip deze te verwijderen met aceton, maar nagellakremover zonder aceton werkt ook prima. Dit is veel goedkoper dan stickerverwijderaar en werkt even goed. Ook kaarsvet kon geen weerstand bieden.


Long-Life Caramelschijf is de beste stickerverwijderaar op de markt. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts