dinsdag 29 oktober 2019

Trapkast

Trapkast

Met allerlei kleine hoekjes is een trapkast moeilijk in te delen. Al snel wordt je kast een allegaartje van spullen uit je huis, met als gevolg: totalechaos. Bekijk hoe je van je overvolle trapkast een overzichtelijke voorraadkast maakt. Verdubbel de opbergruimte in uw huidige trapkast.


Trapkast

De Inzetkast is een stevige houten kast, gevat in een stalen frame, waardoor deze kast niet zal gaan doorzakken of schranken, zelfs niet bij zijn maximale belading van kilo. De Inzetkast wordt geplaatst op een kogeltaatslager, waardoor de kast verbazend soepel draait. De meest voor de hand liggende oplossing is een dichte trapkast maken. Ook is er een frame aan de steunpilaar bevestigd met daarin de deuren en het wijnrek. Werkwijze bij een trapkast.


Heeft u een trapkast en komt de trap bovenin schuin erg dicht bij uw kozijn? Dan wordt de Inzetkast ter plaatse op maat schuin afgezaagd. Loopt de trap dwars achter het kozijn? De Kast in kast is de ideale oplossing voor de trapkast.


Zonder wieltjes zweeft de kast open. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Onder een trap naar de slaapverdieping of naar de zolder is vaak veel ruimte beschikbaar. Maar zeker met een open trap is het lastig om die ruimte efficiënt te gebruiken. Hier hebben wij een mooie oplossing voor met de zogenaamde trapkasten.


Dit zijn kasten onder een deel of onder de hele trap gemaakt zijn. Kijk hier wat er nog meer allemaal mogelijk is! Opgeruimd staat netjes met de kasten van IKEA.


Voor iedere ruimte hebben we slimme opbergoplossingen. Van PAX kasten en dressoirs tot opbergdozen en planken. Ik zoek een betere manier om de ruimte te benutten.


Een garderobekast is altijd handig. En als je een trap hebt in de hal, dan is de trapkast de ideale oplossing om daar een garderobekast van te maken. Trapkast als voorraadkast.


Trapkast

De trapkast kan op veel manieren gebruikt worden. Een voorraadkast is daar een heel mooi voorbeeld van. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld als je een kleine keuken hebt en daar niet genoeg opbergruimte aanwezig is voor het opbergen van alle boodschappen.


Dan is een aparte voorraadkast onder de trap natuurlijk ideaal! Info over opbergsysteem trapkast. Resultaten van zoekmachines! We hebben gekeken naar de historie van het pand. In het verleden was het pand een opslag ruimte voor aardappelen, om die reden hebben we oude aardappelkisten verwerkt in het ontwerp van de kast.


Een trapkast als deze verdient zeker de aandacht die het verdient. Deze deur maakt deel uit van een opruiming bij een bekend bouwbedrijf,d. Gelukkig kun je je trapkast perfect omtoveren tot kapstok of kleerkast. Waarom zou je mooie ontwerpen verbergen? Een leuke trapkast mag best gezien worden.


Een mogelijkheid is bijvoorbeeld om je trapkast te verven in een aantrekkelijke accentkleur. Ook de keuze voor een mooie houtsoort werkt altijd. Daar past geen kastdiepte.


Trapkast

Bovendien loopt een trapkast naar links of rechts weg onder de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts