donderdag 31 oktober 2019

Verosol silverscreen prijzen

Verosol ’s SilverScreen has an ultra-fine layer of aluminum, dramatically improving solar energy control, whilst demonstrating excellent view through. Offering ultimate glare control, with an unrivalled solar reflectance of. Verosol produceert en levert sinds jaar en dag wereldwijd een hoogwaardige kwaliteit binnenzonwering. Deze garantievoorwaarden vervangen alle voorgaande gepubliceerde Verosol garantievoorwaarden.


Verosol is de specialist als het gaat om licht en warmtewering.

Waarom buitenzonwering als het met de binnenzonwering net zo goed kan! Meer info over deze unieke. Verosol binnenzonwering maakt zonnewering oplossingen waarbij het uitzicht naar buiten behouden blijft, terwijl schittering en warmte overdracht door ramen wordt verminderd. Het SilverScreen textiel heeft aan de achterzijde een aluminium laagje en kan worden verwerkt in o. Verosol zonwering is een bekend merk op het gebied van jaloeziën, rolgordijnen en plisségordijnen. Scherpe prijzen via Zonwering Expert.


Binnenzonwering dat gelijkwaardig is aan. Naast onze vakkennis en service staat Zonweringstore al bijna jaar voor de scherpste prijzen van de Benelux.

Ontdek de verschillende prijzen voor uw Veranda en Tuinkamer van Verasol. Dat is de vakkennis waarmee Verosol zich duidelijk onderscheidt van concurrenten. Het is dan ook niet gek dat Verosol het beste zon reflecterende doek van de wereld produceert Met doeken die tot wel reflecteren zijn de Verosol producten gelijkwaardig aan buitenzonwering. De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig.


Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. The best performing Solar Screen. Verosol ’s Low-E SilverScreen semi transparent has an ultra-fine layer of aluminum, dramatically improving solar energy control, whilst demonstrating excellent view through.


Find Your Local Dealer or Showroom. Op vlakke ondergrond is de plissé met zijgeleiding dan schroefloos te monteren. Ook beschikbaar is de draaikiepraam variant. De plissé wordt dan compleet in een frame geleverd dat in zijn geheel middels magneet tape op het raamkozijn wordt geplakt. Naast de standaard plissé zijn er verschillende vormen verkrijgbaar om zelfs de meest lastige ramen te voorzien van zonwering.


Verosol Plisse is elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar. De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van millimeter in de stof. Natuurlijk wilt u comfortabel en mooi wonen.

Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de zonwering naar beneden is. A Verosol product that really offers a total solution. Two fabric types are combined in one product. So you can, for example, combine an block-out fabric with a transparent fabric.


During the day you can lower the transparent fabric. Bij Verosol Silverscreen zonwering Amsterdam krijgt u extra hoge warmtewering en transparante zonwering in huis of kantoor. Verosol biedt een uitgebreide collectie binnenzonweringproducten, zoals Verosol rolgordijnen, Verosol plissés, Verosol. Verosol duettes, Verosol lamellen en Verosol horizontale jaloezien.


De rolgordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze rolgordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt het zonlicht buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts