dinsdag 22 oktober 2019

Retro fruitschaal

Retro fruitschaal

Fruitschaal in Nederland bezorgen? Grote collectie fruitschalen vind je hier! Kies uit 1producten vanaf € 135. Bestel retro look kleding bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Je zocht naar: retro fruitschaal ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Dit kavel kan opgehaald of verzonden worden. Hele mooie grote langwerpige schaal van dik glas met een mooi reliëf en een aparte gebogen vorm.


Enkel via post , inclusief track and trac. Sla retro vintage fruitschaal op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg retro vintage fruitschaal niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen.


Retro fruitschaal

De schaal of mand komt uit de zestiger jaren en is vrij groot. Vintage fruitschaal van bamboe. De conditie is goe zie de details. Aan de onderzijde is een merkje zichtbaar, maar ons onbekend. Deze verchroomde fruitschaal staat op kleine ronde voetjes.


Laten we aan de slag gaan! Het is wel zo leuk als je fruitschaal goed past bij de rest van je interieur. Heb je bijvoorbeeld een houten tafel? Wij restaureren vakkundig alle meubels die wij verkopen.


Retro fruitschaal

Murano vintage glazen fruitschaal jaren 60. Blank glas met groene accenten. Retro fruitschaal van metaal.


Fruit is niet alleen lekker en gezon door de verschillende kleuren staat een mooi gevulde fruitmand ook nog is mooi op tafel. Blomus staat bekend om zijn RVS assortiment aan design artikelen. Deze leuke retro fruitschaal crème is een design topper van Xenos. Mooi design, goed ontwerp en superleuk als fruitschaal.


HomeProducten getagged “ retro fruitschaal kopen”. Prachtige beboterde oude schaal op voetDoorsnee cmHoogte cm. Een mooie retro schaal van glas. Toevoegen aan wenslijst Quick View.


Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. De pootjes aan deze schaal zijn afgewerkt met zwarte rubber voetjes. Woonaccessoires voor een vintage interieur in Dordrecht.


Retro fruitschaal

Verkoop Plastic design online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts