dinsdag 22 oktober 2019

Water zuiveren met edelstenen

Kies uit 6producten vanaf € 34. Stel je Zuiver vragen aan onze interieurspecialisten. Vergelijk Prijzen en Bestel!


Stop één of meerder edelstenen in bijvoorbeeld een reageerbuisje of glazen bakje en plaats dit in een glas of kan gevuld met water. Je kunt je drinkwater zelf zuiveren en revitaliseren op geheel natuurlijke en energetische wijze en dat is niet eens zo heel veel moeite.

Het vraagt wel wat aandacht, maar dat is je gezondheid toch wel waard en dat van andere huisgenoten. Spoel de stenen af en leg ze in een kan met water. U zult proeven dat het water zachter van smaak is. De waterset is uit te breiden met andere edelstenen , elk met zijn eigen karakter en smaak.


Op de pagina watersets kun je de watersets kopen. Als je de structuur van water kunt veranderen met gedachten, kun je nagaan wat er gebeurt als je een karaf water verrijkt met krachtige edelstenen. Het idee hierachter is dat je lichaam – net als kristallen – mineralen zoals kalk, kalium, magnesium en ijzer bevat.


Edelstenen versterken je mentale welzijn.

Wat een beauty’s, zo krachtig en uniek om te zien, deze waterflessen met zuiverende kristallen. Water zuiveren met edelstenen. In een glazen fles blijft water veel langer fris, smaakvol en drinkbaar dan in kunststoffen flacons.


Maar dat is nog niet alles. In de fles zit rozenkwarts, bergkristal of amethist, kristallen die bekend staan als zuiverende en helende stenen. Zo komen de stenen (en de metalen) niet in aanraking met het water en kan de engerie van de stenen toch doorstromen naar het water. Belangrijk: Voor je edelstenen gebruikt om edelsteenwater te maken, is het zéér belangrijk dat je de edelstenen zeer grondig reinigt op natuurlijke manier. Het drinken van dit edelsteenwater dat verrijkt is met de energie van de Flower of Life werkt weldadig voor ieder levend wezen, maar kan bijvoorbeeld ook helpen je andere edelstenen weer op te laden.


Leg ze gewoon een dagje in een bakje met dit water ! Reinig de gekozen stenen onder stromend water. Leg de stenen in een kan of fles en vul deze met gefilterd water. Dit edelstenenwater giet u dan bij uw badwater, zo kort mogelijk voor u in bad stapt. Laat de kan zo tot uur staan. De edelsteen zou dan kleine (roest) plekjes kunnen krijgen.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Zuiver.

Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Stenen die niet of slecht tegen vocht kunnen, zijn natuurlijk het veiligste met de indirecte methode.


Als je besluit om stenen direct water te geven, kun je vervolgens kiezen voor een koude douche of een steriliserend warm badje. Deze combinatie van edelstenen maken je drinkwater zacht van smaak. Wonderlijk water edelstenen set Zonnig en Zuiver om jouw water te vitaliseren. Wat je dan zou kunnen doen, is jezelf “voeden” met edelstenen -energie.


Je kunt edelstenen water drinken, maar het ook gebruiken voor in een bad of een voetenbad. Na twee tot acht uur is het edelsteen water klaar voor gebruik. Elke maan met het licht van de volle maan, kun je dit ritueel uitvoeren. Dep de stenen als laatste voorzichtig droog met een doek.


Aarde Dit is een hele zachte en goede manier van reinigen. Sommige stenen kun je beter niet met water reinigen vanwege het ijzergehalte. Zo benut je zowel de edelsteen in het water , als het kopiërend vermogen van het water zelf.


Drink water van andere edelstenen met mate. Zo maak je edelsteenwater op de directe manier. In de webwinkel verkoopt Semoea zakjes met bergkristal trommelsteentjes. Zeer geschikt voor het energetisch opladen van edelstenen.


Energetische verzorging die werkt voor sommige stenen Ontladen: water – Opladen: daglicht Een aantal mineralen (zoals de kwartsfamilie en de toermalijnfamilie) houdt erg van water en zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts