dinsdag 22 oktober 2019

Layla koopal

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Frans Koopal Haarwerken heeft een grote collectie haarwerken en aanverwante producten Een groot gedeelte van haarwerk van echt haar, komt uit eigen atelier. Een winkel die nauw verbonden is met Groningen, want de naam én de winkel zijn niet uit het straatbeeld weg te denken.


Layla Koopal heeft functies op zijn of haar profiel. Drie verbouwingen en een restyling verder en de zaak staat nog steeds.

Layla is nog steeds zo gedreven als ze was toen ze begon in het haar­werkvak. Wilde ze nooit een ander beroep? Dat is een uniek bedrijf omdat men er niet alleen terecht kan voor kant en klare haarwerken, maar ook omdat Layla en haar medewerkers pruiken zelf met de hand kunnen maken, of zorg kunnen dragen voor specifieke aanpassingen. Bij de firma Koopal kan men terecht voor haarwerken. Dat is met name belangrijk voor mensen die bijvoorbeeld ten gevolge van chemotherapie (tijdelijk) te kampen hebben met haaruitval.


We zijn trots op wat we doen. En hoe trots zouden onze voorouders zijn op Frans Koopal Haarwerken! This video is unavailable.


De ene ploeg schminkt de pieten, de andere kleedt aan, weer een andere ploeg schminkt af en een vierde ploeg helpt bij het uittrekken van alle pakken.

Ze doet dit werk nu jaar en geniet er nog elke keer van. Op een levendige manier vertelt Layla , de dochter van de oprichter Frans Koopal , over de ontwikkelingen die er zijn geweest in dit interessante bedrijf. Grootvader en vader Koopal waren actief als toneelkapper en grimeur. Zij maakten de pruiken en ook de kostuums voor het reizende theater.


Terwijl het vak in al die jaren enorm veranderd is, praat Koopal er nog steeds vol. Dus met lood in de schoenen ging ik naar binnen. Ze nam alle tijd voor mij.


Wat ben ik blij met mijn nieuwe haar! Ik durf me weer te laten zien. See the complete profile on LinkedIn. Layla has jobs listed on their profile. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.


Bekijk hier een virtuele rondleiding door de zaak aan de Noorderhaven in Groningen. Bekijk profielen van professionals die Koopal heten op LinkedIn. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.


Anja vindt het erg moeilijk om haar probleem onder woorden te brengen en kijkt voortdurend naar haar man voor bevestiging. Haar man vult heel liefdevol aan waar Anja hapert. Dinsdag, april – Snel en ongezien rijd ik mijn auto de parkeergarage in.

Een verrassende, leerzame en gezellige middag met een bron aan informatie, al zou je dat misschien niet verwachten. In deze winkel is alles aanwezig om mensen met respect en tact te helpen en te ondersteunen. Hier een indruk van deze middag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts