donderdag 3 oktober 2019

Painting the past kleuren

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment!

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Deze kleurenkaarten zijn verdeeld in verschillende kleurgroepen, zodat het kiezen van een verfkleur een stuk eenvoudiger wordt.


Painting The Past heeft daarom niet één kleurenkaart ontworpen, maar 7. Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen.

Naast de krijtverf zijn de kleuren ook verkrijgbaar in houtverf. Ideaal om die oude keukenkast of stoel eens een goede schilderbeurt te geven, zodat hij weer helemaal in je interieur past. De nieuwe kleuren zijn sinds enkele.


Zo kun je rustig jouw favoriete kleur uitkiezen, om vervolgens lekker aan de slag te gaan met jouw schilderklus. Het zijn de echte basiskleuren, waarop vaak de rest van het interieur wordt gebaseerd. De meeste kleuren kunnen wij direct uit voorraad leveren.


PAINTING THE PAST Bestellingen voor uur worden dezelfde dag nog verwerkt! Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Wanneer je gebruik maakt van een prachtige natuurlijke kleur op je muur, kun je door middel van accessoires een andere look aan je interieur geven. De kleurkaart New Classics bestaat uit een aantal nieuwe en enkele oude kleuren die heel goed met elkaar te combineren zijn. De Kleurenwaaier is een ambachtelijke Verf- en Behangspeciaalzaak met een complete woondecoratie.


Wij kunnen al uw wensen op het gebied van verf, behang, zonwering. Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek? Painting the past verf, kleurkaarten, sealers en waxen vind u bij het Pakhuys. De matte Emulsion (muurverf) geeft een poederachtige uitstraling met een krijtmatte look. Het kan, dankzij de matte muurverven van painting the past.


Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst ouderwetse tinten.

Tevens zijn de kleuren ook te verkrijgen voor op hout in een Matte of een Eggshell Finish. New Neutrals, kleuren Soft Loft en Kinderkleuren. Leuke bijkomstigheid is dat de nieuwe kleurkaart ook binnen de interieurwereld al met veel enthousiasme is ontvangen. Zowel trendsetters als woonstylisten gaan volop aan de slag met de nieuwe tinten. Kleuren getoond op je beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid.


De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen.


Veel mensen genieten van de prachtige, authentieke kleuren , die geïnspireerd zijn op oude Engelse kalkverven. Ik heb wel eens gehoord dat merken hun eigen kleuren hebben en dat ze niet altijd te mengen zijn naar een ander merk. Ze hebben ook wel een speciaal prijsje en het zou wat vreemd zijn als ze dat ook beschikbaar stellen voor Histor.


Geen voorbehandeling nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts