woensdag 30 oktober 2019

Rolluiken schoonmaken

Rolluiken schoonmaken

Bekijk uw resultaten schoonmaken rolluiken bij Finecomb. U kunt zelf aan de slag met uw rolluiken reinigen, maar met name het schoonmaken van de binnenkant van de rolluiken is een lastig karwei. U doet er daarom verstandig aan om voor deze klus een professional in te schakelen. Zoals Kerkhof Rolluik Reiniging uit Mierlo.


De wax zorgt ervoor dat het rolluik minder vuil aantrekt, en de lak blijft langer mooi. Schoonmaken van de binnenkant. Rolluiken schoonmaken aan de buitenkant is een eenvoudige klus. Met een zachte spons en een sopje kunt u het vuil makkelijk verwijderen. Het schoonmaken van de binnenkant is een moeilijke klus, maar het is wel belangrijk dat.


Stappenplan schoonmaken rolluiken. Aan de hand van onderstaande stappen ga je gestructureerd te werk en ben je sneller klaar met het schoonmaken van je rolluiken. Haal het rolluik van het stroomnet. De meeste rolluiken zijn tegenwoordig voorzien van elektrische bediening in de vorm van een wandzender of afstandsbediening.


Voor het schoonmaken van rolluiken heb je weinig benodigdheden nodig: een zachte spons, borstel en sopje met afwasmiddel of schoonmaakazijn is voldoende. Gebruik in ieder geval nooit een hogedrukspuit of agressieve schoonmaakmiddelen om rolluiken te reinigen. Je rolluiken laten schoonmaken door onze gespecialiseerde medewerkers is een goede oplossing. Wij komen graag bij je langs om je rolluiken en rolbakken te reinigen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in rolluiken reinigen weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat je rolluiken er weer op en top uitzien.


Het goed onderhouden van de rolluiken zorgt ervoor dat de levensduur verlengd wordt en de rolluiken lang mooi blijven. Door alle weersomstandigheden wordt het rolluik smerig en zijn dan toe aan een schoonmaakbeurt. Op deze manier gaan de rolluiken langer mee en blijven ze er mooi uit zien. Na een paar jaar krijgen de rolluiken steeds meer aanslag die je niet zo makkelijk kunt verwijderen. Het is een intensief werk wat wij met professionele middelen voor u kunnen en willen doen.


Het resultaat is de inspanning zeker waard. Vraag ons om meer informatie. Als het niet lukt om je rolluiken proper te maken, kan je altijd beroep doen op schoonmaakdiensten.


Binnenkant rolluik reinigen. De binnenkant van een rolluik schoonmaken is een moeilijk en tijdsrovend proces. Ook rolluiken worden vuil. Ze geven een veilig gevoel.


Populair zijn de PVC rolluiken , houten rolluiken en aluminium rolluiken. Uiteraard worden ook rolluiken vuil door opwaaiend stof en vuil. Door je rolluiken regelmatig schoon te maken, blijven ze er niet alleen proper uitzien.


Je beschermt ze zo ook tegen schade en eventuele defecten. In dit artikel vind je handige info en nuttige tips om je rolluiken in 1-2-terug te laten stralen. De vorige bewoners (en waarschijnlijk ook de bewoners daarvoor…) hebben die rolluiken kennelijk nooit gepoetst.


Rolluiken schoonmaken

De buitenkant poetsten we zelf al eens van buitenaf, maar de binnenkant van het rolluik leek onbereikbaar en bleef dus viezig bruin. Tot we vorig jaar iemand moesten laten komen om een rolluik te repareren. Naast het schoonmaken van de rolluiken , is het ook aan te raden andere delen van uw rolluik te onderhouden. Door het goed reinigen en onderhouden van de andere onderdelen, zoals de geleidingsprofielen en de rubbers, zorgt u ervoor dat de levensduur van uw rolluiken wordt verlengd.


REINIGEN VAN ROLLUIKEN TOT OP METER HOOG. De tuinslang aan de binnenkant schoonmaken ,. In het geval van bijvoorbeeld een woning met veel bomen rondom, dien je je rolluiken frequenter te reinigen dan een situatie zonder bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts