vrijdag 11 oktober 2019

Latex spuitpistool

Specialistisch advies nodig? Klusartikelen voor de laagste prijs. Let hier wel bij op dat het vermogen van de W 6machine wat lager is zodat dikkere latex moeizamer wordt verwerkt. Spuitpistool verf en reinigen van verfresten.


In principe kunnen alle soorten verf worden aangebracht met een spuitpistool. Alles hangt af van het soort spuitpistool (veel nevel of juist weinig) en het formaat van de spuitopening.

Verf, latex en coatings moet je goed mengen, want alleen goed gemengde verf zorgt voor een optimaal resultaat. Probeer de optimale hoeveelheid verf en de spuitstand voor je project eerst uit op een monster of een hoek, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met zo’n elektrische verfspuit. Vind de beste selectie latex spuitpistool fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit latex spuitpistool voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Verfspuiten vul je met de soort verf die je wilt aanbrengen. Hiervoor is een speciale verfspuit voor muurverf of latex verfspuit verkrijgbaar.


Wanneer je besluit een verfspuit te kopen, dan wordt deze geleverd met diverse spuitopzetstukken die geschikt zijn voor muurverven, lakken en beitsen. De verf is goed te verdunnen met (lauw) water. De wanden en plafond zijn in één keer goed gedekt!

Prima verf voor een goede prijs! Ieder bovenbeker spuitpistool beschikt over een deksel die de bovenbeker afsluit. Naast dat u hier de bovenbeker luchtdicht mee kan afsluiten, valt de lak ook niet uit de bovenbeker tijdens het spuiten.


Door de luchtdichte afsluiting van de bovenbeker blijft de lak langer goed in de beker zelf. Dit product is niet geschikt voor het verwerken van latex ! Standaard geleverd met 2mm nozzle. Bij het latex -spuiten breng je een forse laagdikte in één keer op, en praat je dus over héél andere volumes dan bij het lakspuiten.


Het vernevelgedrag is ook nogal anders. Zelfs al zou je latex acceptabel kunnen verspuiten met de getoonde HVLP spuit, dan zou je nog na iedere baan van een beetje plafond je beker bij moeten vullen, zogezegd. Of je nu gaat verven met latex , lakken of beitsen, met een verfspuit heb je altijd de beste afwerking.


Je kunt deze zelfs buiten gebruiken om een hek, garagepoort of tuinhuisje er weer als nieuw uit te laten zien. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Professioneel Airless spuitpistool volledig vervaardigt uit aluminium. Voor het verfspuiten van alle soorten verven en lakken zoals Latex , muurverf, buitenlakken en binnenlakken, pleister, brandwerende coating.


Voorzien van een airless filter in het handvat en een tiphouder. Zorg dat de afstand tussen het spuitpistool en het te verven oppervlak niet groter is dan centimeter. Dit geeft het beste resultaat en de minste spuitnevel.

Let erop dat je de spuitkop loodrecht op het te verven object richt. Tevens zijn alle nieuwe spuitpistolen van SATA tot wel lichter in gewicht en zijn deze voorzien van een nieuwe nozzle dat een uniforme afwerking garandeert. De spuiterijspecialisten van Wiltec kunnen u perfect adviseren in de keuze van een verfspuit, spuitpistool en spuittechniek (zoals airless, airmix, luchtspuiten). Van het opbrengen van lakken, coatings of andere hoogwaardige vloeistoffen in de industrie tot latex spuiten en spackspuitwerk voor schilder en stukadoor: Wiltec heeft altijd dé totaaloplossing. Dit nieuwe spuitpistool beschikt over een zogenaamde GPHigh Efficiency luchtkap met sproeiers van of of.


Graco GX airless verfspuit-apparaat voor latex. Latex spuiten door latexspuiters bespaart u flink veel tijd en geld. Het spuiten van latex is gemiddeld tot wel goedkoper dan het traditioneel sauzen van de muren of de plafonds.


Zie hier een introductiefilmpje van hoe latex laten spuiten in een nieuwbouwwoning in zijn werk gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts