donderdag 17 oktober 2019

Pastoe kleuren

Pastoe kleuren

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Pastoe dressoir prijzen vergelijken. Stoelen tegen lage prijzen. We zijn constant bezig met het zorgvuldig samenstellen van onze kleurencollectie.


Tijdloos, ingetogen, maar toch een duidelijk statement. Dit kost €15- extra per kleur. Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom. In ontwerp, in productie, in materialen, in kwaliteit en in kleuren.


Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Bijzondere kasten met alle mogelijkheden om het in je eigen smaak samen te stellen. Zij kunnen je goed adviseren over de functionaliteit en mogelijkheden, suggesties doen voor composities en passende kleuren.


Pastoe kleuren

Onder help kan je een afspraak maken. Heb je nog vragen over het ontwerpen van een kastenwand of andere zaken? Standaard meegeleverd in bijpassende kleur. De praktische ontwerpen brengen functionaliteit in elke ruimte. Breng uw eigen identiteit aan in het interieur met de verschillende opstellingen en kleuren.


Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty. Bespaar tot wel via kiesproduct. Tegenwoordig kan je binnen een andere kleur kiezen dan de buitenzijde.


Kies voor jouw design meubel uit basic kleuren , metallic kleuren , gloss kleuren , kleuren met textuur en hout fineer afwerkingen. Extra opties om de Vision Elements compleet te maken zijn: Deuren in verschillende. De inspiratie kwam dan ook uit de wintermaanden.


Door de ruime keuze uit kleuren en indelingen kunt u zowel een eenvoudige kast als een opbergmeubel met een speels karakter creëren. Het opvallende kenmerk van deze kasten is de geribbelde deur naar boven schuift om aan de achterkant van de kast te verdwijnen. Een ingenieus systeem dat ook nog eens enorm praktisch is. Bekijk alles met pastoe kast! Mooie kasten in strakke uitvoering en verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren.


Pastoe kleuren

Ontdekt u zelf de kwaliteiten van dit topmerk! Deze design statements zijn perfect voor de wat kleinere ruimtes. Noon ontleent haar karakter aan het kader wat geheel rondom het dressoir loopt.


De greeploze fronten, te openen middels een druksysteem, dragen bij aan het strakke design en zijn afgewerkt met een lak in een kleur naar keuze. Al deze kleurlakken worden gespoten op de design meubels en zorgen zo voor een perfectionistische afwerking. Eurohome is ook een echt familiebedrijf.


U kunt kiezen voor een Wit of Zwart frame en talloze stofsoorten en kleuren voor het zitkussen en rugkussen. Voor extra zitcomfort kunt u eveneens kiezen voor de FMstoel met armleuningen en rugkussen. De rompen hebben verschillende maten terwijl de tussenlagen de horizontale vorm accentueert. Wij kunnen uw kast spuiten in iedere kleur die u wenst. Wilt u uw kast spuiten in dezelfde kleur als bijvoorbeeld uw dressoir of overige meubels?


Of wilt u juist een contrasterende kleur of de huidige kleur behouden? Alles is mogelijk in onze meubelspuiterij! In onze eigen kleurmakerij beschikken wij over elke denkbare kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts