woensdag 23 oktober 2019

Langwerpig hoofdkussen

Langwerpig hoofdkussen

Hard of zacht en in hoogte verstelbaar. Passend voor elk type slaper. Wat vinden onze klanten van Emma? Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Originele Spaanse hoofdkussens kopen. Het Spaanse kussen is namelijk langwerpig en smaller dan een gebruikelijk hoofdkussen.


Hierdoor wordt enkel uw hoofd en nek ondersteund. Een Spaans hoofdkussen zorgt er ook voor dat u aan het voeteneinde van uw bed meer ruimte overhoudt. Onze originele Spaanse hoofdkussens zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Het originele Spaanse hoofdkussen in een standaard-medium uitvoering.


Langwerpig hoofdkussen

Dit hoofdkussen is gevuld met 1 Ecodown vezels en is afkomstig uit het assortiment van Deltex. Een voordeel van een hoofdkussen dat is gevuld met een polyester holle vezel is dat het gewoon wasbaar is en geschikt is voor. Hoofdkussens voor rugslapers.


Ons assortiment bevat verschillende hoofdkussens voor rugslapers, zowel zachte, medium als stevige. Meer stevigheid dan het medium kussen maar niet al te stevig of hard. Het hoofd wordt moeiteloos gedragen door de veerkracht van dit kussen. Langwerpige kussens koop je bij Dekbed-Discounter. Welke maat kussens je ook zoekt.


Een langwerpig kussen is vaak een aanvulling op je standaard hoofdkussen. Stelt u zich eens voor zonder deze klachten te slapen en daardoor uitgerust op te staan. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Gratis verzending en 24u levering! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele slaapkamer assortiment online. Het Grando Medium hoofdkussen van Silvana heeft een perfect ondersteunende latex vulling. De buitenkant van het kussen voelt zacht en soepel aan door de een dubbele polyester en viscode doek met een toevoeging van elastan (als tijk, buitenkant). Een hoofdkussen met een stabilisatieschot, waardoor de vulling in het kussen grotendeels wordt gefixeerd.


Het kussen is gevuld met een stevige latex. Dit kussen is smaller dan een gewoon hoofdkussen. Een hoofdkussen dat comfortabel en gezond slaapt? Zorg er dan voor dat je nekwervels en rug in een rechte lijn liggen om nekklachten te voorkomen.


ES ROPA importeert het Spaanse hoofdkussen waardoor u een gezonde nachtrust in Mediterraanse sferen kunt beleven. Vind de beste selectie langwerpig hoofdkussen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit langwerpig hoofdkussen voor de dutch luidspreker markt bij. Perfect ondersteunend kussen, bedekt de breedte van het be voorkomt nekklachten. Comfortabel slapen is hét geheim om overdag goed te kunnen functioneren. We geloven daarom in de kracht van slaap.


Langwerpig hoofdkussen

En als je hoofd en nek goed worden ondersteund door een kussen, slaap je nog beter. Maar iedereen slaapt anders. Ben je een rugslaper, een dwarsligger of iets daartussenin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts