vrijdag 25 oktober 2019

Lbh silicon alkyd hoogglanslak

Lbh silicon alkyd hoogglanslak

Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Organische Silicium in Promotie! Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij! Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Je kunt er heel het jaar door mee aan de slag en vertrouwen op de goede (kanten)dekking van dit product.


Deze verf is verkrijgbaar in verpakkingen van en liter en in bijna alle verfkleuren. Bovendien is het werken met deze lak zeer prettig. Voeg als eerste uw beoordeling toe. Klik hier om uw kleur te kiezen.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Hoogglanzende, systeemverf op basis van gesiliconseerde alkydhars. Deze hoogglanzende aflak met een uitstekende buitenduurzaamheid wordt gemaakt op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het product is duurzaam en eenvoudig aan te brengen.


Lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak. De LBH hooglanslak behoud glans en kleur erg lang en is zeer prettig verwerkbaar, en de best verkochte hoogglanslak voor buiten bij snelverf. Voor de laagste prijs op Beslist. Deze terpentineverdunbare hoogglanslak is het hele jaar door te gebruiken en heeft een bijzonder hoge buitenduurzaamhei zelfs in de kustgebieden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Uitstekend buitenduurzaam- Hoge hoogglans en zeer goed glansbehoud- Zeer mooie vloei- Goed standvermogen en (kanten)dekking - Gehele jaar te verwerken. Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur. Het is toepasbaar in combinatie met o. LBH Grondlak HV of LBH 4SO Grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Ze is eenvoudig te verwerken en heeft een mooie vloei en goede kantendekking. De verf is beperkt vochtregulerend. Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Kies uw kleur: Adviesprijs. Dit is wel een klein beetje vakjargon maar ik bedoel hiermee dat de verf niet wegtrekt op een buitenhoek.


Dat zie je vaak met kwalitatief mindere verf gebeuren waardoor je minder laagdikte op de buitenhoek hebt. Wijzool is weliswaar de kleinste van dit trio maar levert wel de juiste kwaliteit. Toon van de Producten.


This video is unavailable. In welke branche u ook actief bent, onze totaaloplossing stelt u in staat uit te blinken. De droogtijden zijn daarnaast ook afhankelijk van de weersomstandigheden.


Deze lak is geschikt als hoogglans, dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Silicon Alkyd Systeemverf is bij De Verfzaak ook in de door jouw gewenste kleur te mengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts