donderdag 24 oktober 2019

Zelf stickers maken voor auto

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Wij maken goedkoop alle stickers. Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen.


Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Onze auto stickers lossen dat probleem voor je op.

De auto stickers van Orajet worden bedrukt door ons met jouw ontwerp. Ze hebben een levensduur van jaar en tasten de lak van je auto niet aan. Nu kun je zelf je auto bestickeren met autostickers! Misschien wil je je favoriete sportteam of goede doel steunen, of gewoon je bedrijfslogo laten zien. Wat je ook wilt, het kan met bumperstickers.


En je kunt kiezen uit onze sjablonen of je eigen ontwerp maken. U kunt kiezen uit stickers voor zakelijke doeleinden, maar ook uit stickers voor particulier gebruik, te denken aan interieur of auto. Zowel voor uw eigen ontwerp als voor het drukken van standaard stickers bent u bij Dr.

De full colour stickers zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Sticker aan het juiste adres. Het plakken van stickers en plakletters is een heel eenvoudig en leuk klusje: iedereen kan het doen.


Ook bespaar je veel geld door je sticker zelf op te plakken! Hieronder staan per product een plakinstructie. Deze kun je downloaden en uitprinten. Je kunt ook één van de video’s bekijken voor extra uitleg. Dit zijn stickers voorzien van een epoxy hars laag.


Deze hars laag geeft de sticker een lichte bolling waardoor het ontwerp een 3D effect krijgt. Dit geeft de 3D sticker een ontzettend mooi en opvallend uiterlijk. Op die manier kunt u nog eenvoudiger nieuwe auto stickers kopen met dezelfde kleuren.


U kunt zo vaak bijbestellen als u wilt en u hoeft nooit verzendkosten te betalen! Iedere interactie met een klant is een kans om indruk te maken. Daarom maken we het zo eenvoudig om je eigen stickers te maken en een consistente, professionele look te creëren. Onze gepersonaliseerde stickers worden in full-colour geprint op vellen van wit papier en zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten. U heeft hierdoor de zekerheid dat uw sticker altijd goed gemaakt is.


Daardoor kunnen we ook heel snel leveren.

Iedere sticker die u besteld maken wij speciaal voor u. Door onze eigen productie kunnen we de levertijd vrij kort houden. Wat jaar geleden ontstond als kleine producent, is uitgegroeid tot een volwaardige partner voor al je reclame stickers , plakletters en spandoeken. Want je had vast al gezien dat we ook een spandoek of plakletters voor je kunnen maken. Vetste autostickers op Beslist. Keuze uit 5autostickers.


Voor het maken van autostickers hoef je niet eerst een duur ontwerpbureau in te schakelen die een ontwerp voor jou maakt. Je kunt nu zelf jouw eigen autostickers maken in de eenvoudige, maar zeer uitgebreide ontwerptool van Monsterprint. Autostickers maken kan iedereen. Jij bepaald helemaal zelf hoe jouw autostickers er uit komen te zien. DIY shoppen voor €1- bij de Action?


Print je eigen ontwerpen op stickers die geschikt zijn voor verschillende ondergronden als papier, glas en plastic! Met je eigen stickers kun je van alles, labels maken , stickers voor de kinderen of misschien wel als cadeau. Op deze pagina leer je hoe je zelf stickers kan maken met de Brother ScanNCut snijplotter en jouw Inkjet- of laserprinter. Auto stickers bieden zoveel mogelijkheden omdat ze breed toepasbaar zijn.


Denk hierbij aan strepen over de motorkap, een striping over de zijkant van je auto , tuning stickers , remklauw stickers etc. Eigenlijk alle gladde delen die schoon en vetvrij zijn. Onze stickers zijn bestand tegen weer. U heeft namelijk ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr.


Zelf autostickers maken In het uitgebreide assortiment van Dr. Tekst stickers maken Uw eigen tekst stickers maken. Zo is het mogelijk om gratis in de online ontwerptool uw tekst toe te voegen.


Zelf stickers maken was nog nooit zo eenvoudig! Zo’n wit vlak met een logo op je mooie auto of bestelbus vind jij misschien geen porem. Deze autostickers hebben een transparante onderlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts