vrijdag 11 oktober 2019

Rvs plaat achter fornuis

Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Haal vandaag nog Platen voor achter het fornuis in huis.

Vergelijk nu alle aanbiedingen voor fornuis en vind online de beste prijs. Betaal nooit te veel via Vergelijk. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van rvs achterwanden en rvs plaat op maat. Bij ons kun u gemakkelijk online al uw rvs bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen.

Naast een op maat gemaakte rvs achterwand leveren wij ook rvs achterwanden in de meest voorkomende standaard maten. Hier kun je terecht voor vragen en advies. Een achterwand is geschikt voor plaatsing boven een fornuis of kookplaat. Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging. De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt.


RVS spatplaat gasfornuis Bent u het schoonmaken van vetspetters en vuil op uw tegeltjes achter het gasfornuis zat? Een RVS spatplaat achter gasfornuis is dan een uitstekende oplossing. Door het gladde en strakke design is een roestvrijstalen plaat achter uw fornuis of kookplaat snel en eenvoudig schoon te maken. Met onze exclusieve lijn rvs achterwanden met anti-fingerprint coating is dit probleem nu verleden tijd.


De RVS plaat wordt verlijmd over de houten plaat. RVS -achterwand van Bestron is een prima product, paste bij ons (en in de meeste keukens) uitstekend tussen de afzuigkap en de kookplaten en is bevestigd achter de kookplaten tegen de gestucte wan om kookvlekken gemakkelijker te voorkomen en weg te halen. Als praktische bescherming voor hitte en spetters achter je fornuis of als strak en modern accent door de hele keuken heen.


De achterwanden zijn leverbaar in omgevouwen uitvoering met hout er achter en in vlakke plaat uitvoering. Het fornuis heeft pitten en is 90cm breed. Dit is een uitstekende duurzame kwaliteit om uw keuken of woning af te werken.

Het is mogelijk om de platen in allerlei vormen en maten te produceren. Uw adres voor maatwerk inox roestvast stalen of roestvrij stalen achterwanden. Rvs achterwand op maat gemaakt voor uw keuken en direct online te bestellen. Goedkoop, snelle levering en eenvoudige te monteren. Rvs plaat achter fornuis - Klussen.


Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout textielverf Tegellijm. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met rvs achterwand! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Welke plaatdikte wordt meestal voor RVS (ook wel Roestvrijstaal of Roestvaststaal genoemd) achterwanden gebruikt?


Toepassing RVS plaat Onze RVS platen worden voor diverse toepassingen gebruikt. RVS plaat is bij uitstek geschikt voor hygiëne toepassing. RVS achterwanden voor uw keuken. Bijvoorbeeld als achterwand in keuken of medische ruimtes. Geborstelde RVS plaat heeft een nettere afwerking en wordt vaak gebruikt in woningen en kantoren.


Keukenglas levert en plaatst glasplaten achter het fornuis. In alle kleuren en ook met foto mogelijk. Offerte aanvragen duurt nog geen minuut!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts