woensdag 16 oktober 2019

Lectuurbak riverdale

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Riverdale bij Smulderstextiel. Dit is de zeer elegante lectuurbak van het Duitse kwaliteitsmerk Koziol.


Het strakke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling van uw woonkamer. Leuke verzamelbak voor je tijdschriften van riverdale. Wel gebruikt maar nog leuk voor een tweede ronde.

Bekijk alles met riverdale lectuurbak ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Vergelijk het ruime aanbod opbergers o. Profiteer van goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs! Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor nog meer brocante vintage landelijk oud retro industrieel. De krantenbak is nuttig en moet zeker functioneel zijn, maar daarnaast moet het item ook nog eens heel mooi zijn om te zien.


De lectuurbakken van Furn. Wij maken gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw ervaring op onze website.

Wij delen deze cookies ook met derden voor advertenties en analyses. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ruim assortiment online bestellen! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale , countryfield. Deze pin is ontdekt door Gerlande Engelbertink. A plastic inner pot makes the plant pot waterproof. Denk aan theedozen, horlogedozen, sieradendozen, manchetknopen dozen, sleutelkastjes, lectuurbakken , tijdschriftenhouders etc. De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Kies je voor een fauteuil, een eetkamerstoel of een multi-inzetbare stoel?


Voor welk gebruik je ook een stoel zoekt, in ons assortiment vind je altijd een perfect comfortabele stoel. Uren natafelen is met de stijlvolle eetkamerstoelen geen enkel probleem. Koop nu en verfraaien van uw huis! Warm en behaaglijk in de winter en fris en luchtig in de zomer.


Het leer is afkomstig uit Italië waar het met de hand wordt geverfd.

Hierdoor krijgt het leer precies de rijke, diepe glans die het zo karaktervol maakt. Dit kan uw woonkamer of kantoor namelijk een onverzorgd en rommelig aanzicht geven. Een lectuurbak is dan de perfecte oplossing! Hier kunt u gemakkelijk alle tijdschriften en kranten in leggen én de design lectuurbakken van Trendy Wonen zien er ook nog eens zeer aantrekkelijk uit! Zet een tijdschriftenrek op je bureau of kast, of hang hem aan de muur.


Alles netjes en geordend en altijd stijlvol opgeborgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts