donderdag 17 oktober 2019

Leenbakker jaloezie hout

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Koop je houten jaloezieën in onze webshop. Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis. Jaloezieën zijn er in vele verschillende maten en soorten. Denk hierbij aan roljaloezieën en horizontale jaloezieën van bijvoorbeeld hout of kunststof.


Voor iedere ruimte en voor ieder budget bieden we een passende oplossing. Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker. Vind hier jouw horizontale jaloezie ! Bepaal zelf je lichtinval door de lamellen te kantelen. Bij Leen Bakker vindt u alles op het gebied van raamdecoratie en zonwering voor binnen. De jaloezieën zijn zeer praktisch in gebruik.


Leenbakker jaloezie hout

Met deze jaloezieën kan je de hoeveelheid licht die je kamer binnenkomt regelen. Je kunt zelfs met het licht spelen door de jaloezieën in verschillende richtingen te bewegen. Ze zijn afgewerkt met bijpa. Dit hout verbuigt niet en behoud zijn originele kleur. Houten jaloezieën zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.


Laagste prijs houten jaloezieën ! Op zoek naar houten jaloezieën ? Bekijk ons assortiment of de houten jaloezie aanbiedingen. Of je nu kiest voor aluminium jaloezieën of voor houten jaloezieën : bij Kwantum slaag je altijd! Met houten jaloezieën creëer je een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Al vanaf €Houten Jaloezieen op maat.


Leenbakker jaloezie hout

Ruim assortiment, topkwaliteit! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Maatwerk jaloezieën zijn een betere keuze dan standaard jaloezieën van Leenbakker.


Wij hebben houten jaloezieën in 35mm en 50mm, waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten kwaliteit. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van zacht lindenhout, een ideale houtsoort voor de bewerking van glad ogende jaloezieën. How to: de juiste raamdecoratie in elke ruimte. De houten zonwering van Decosol geeft het interieur een natuurlijke en gracieuze uitstraling. Je huis is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag.


De kleuren van je interieur spelen dan ook een belangrijke. Al onze houten jaloezieën worden volledig voor u op maat gemaakt en supersnel geleverd. Zo is er altijd wel een kant-en-klaar jaloezie te vinden die voor jouw keukenraam of slaapkamerraam past. Breed aanbod jaloezieën op maat.


Wanneer de jaloezie in een niet goed geventileerde badkamer geplaatst wordt raden wij u aan om te kiezen voor onze maatwerk pvc jaloezieën. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Bij Kwantum laat je voordelig je houten jaloezieën en aluminium jaloezieën op maat maken, maar je vindt ze ook in standaardmaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts