maandag 28 oktober 2019

Leonardo waxinelichthouder

Kies uit producten vanaf € 50. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Milano waxinelichthouder cm. Ontdek Woonkamerinspiratie Laat je inspireren door de nieuwste trends en onze. Prachtige ontwerpen van topdesigners worden gecombineerd met opvallend kleurgebruik.


Nu voor €per stuk winkelprijs: €6. Per stuk bij afname van of meer een aantrekkelijke korting deze. De vierkante houder is stevig en stabiel, waardoor omvallen vrijwel onmogelijk is en dus extra veilig! De waxinelichthouder wordt geleverd inclusief kaarsje.


Het Contessa waxinelichtje is gemaakt van sterk, dik glas en heeft een mooie conische vormgeving en zorgt voor sfeervol kaarslicht bij een diner of goed gesprek. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Een waxinelichthouder geeft extra warmte en licht in huis. Van glas tot bamboe en metaal: het assortiment waxinelichthouders is zeer veelzijdig bij de Bijenkorf.


Leonardo waxinelichthouder

Merken als Klevering, Pols Potten en Urban Nature Culture ontwerpen moderne waxinelichthouders voor het binnen- en buiteninterieur. Voor 23:uur besteld = morgen in huis! De Lucca serie kenmerkt zich door de goede kwaliteit van de producten en ieder stuk is handgemaakt en dus uniek. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Het model is gemaakt van hoogwaardig, stevig glas. Het waxinelichtje wordt geleverd inclusief kaarsje. LEONARDO 2x waxinelichthouder H12cm O10cm Tea Light Holders.


Leonardo waxinelichthouder

In haar ontwerpen combineert het merk glaswerk met verschillende andere materialen tot tijdloze ontwerpen. Het glas wordt voornamelijk mondgeblazen, maar deels ook machinaal bewerkt. Dit zorgt voor glas van zeer hoge kwaliteit.


Op zoek naar een kandelaar, waxinelichthouder of kaarsonderzetter? HEMA heeft een ruime keuze. Shop makkelijk online op hema. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Leonardo waxinelichthouder

Bespaar tot wel via kiesproduct. Afkomstig uit de Organic collectie en heeft een modern design. Ontwerpen van glas gebeurt door interne en externe designers die zich graag willen verbinden aan het merk LEONARDO.


Zilveren waxinelichthouder met een zilveren kerstboompje. Waxinelichthouder kerstboom zilver Limited Edtion! Deze top kwaliteit zilveren waxinelichthouder , is gemaakt door onze Nederlandse zilversmid. Speciaal voor Kerst deze waxinelichthouder , beperkt op voorraad.


Leonardo waxinelichthouder

Het lichtje heeft een vloeiende, organische vormgeving en is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor er voor vrijwel ieder interieur een passend theelichtje te vinden is. De CASOLARE-collectie wordt gekenmerkt door een moderne landelijke stijl, die in ieder huis voor een. Het product is eindeloos te combineren met verschillende andere theelichthoudertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts