donderdag 24 oktober 2019

Leolux poef

Ontdek ons unieke assortiment poefs. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. De poef lijkt te zweven op de verborgen wieltjes en de verticale plooien zijn voorzien van met ambachtelijke stiksels.


Ze maken van Capri een blikvanger die in het interieur volledig op zichzelf kan staan.

Een poef die zoveel meer is dan een voetenbankje of een extra zitplaats. De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel. Amulet I is aan de onderzijde afgerond met facetten en krijgt extra diepte door de opengewerkte verticale naden met aan de binnenzijde een afwijkende kleur (optie). De voetenbankjes, poefjes en krukjes van Leolux zijn echte blikvangers in huis!


Een prachtige collectie met trendy items die uw interieur een speelse look geeft. De opvallende Poef Bongo geeft u extra zitcomfort, maar kan ook dienen als voetenbankje. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs.


Zijn zeshoekige vorm en fraaie rondingen onderscheiden hem bovendien van de anderen.

De stoffering van Guadalupe oogt wat nonchalant maar loopt in natuurlijke lijnen in elkaar over. Daarom is hij bekroond met de prestigieuze Red Dot Award. De grootste Leolux collectie staat Bij Mobiel Interieur in Andijk! U vind bij ons een ruim aanbod.


Uitvoeringen laag en hoog. Nieuwe leolux scylla poef uitgevoerd in castor grijs leder met grijs memory stof. Met optioneel hoofdkussen. Nu te koop voor €3bezorgen is.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Poefs tegen de laagste prijzen. Kies uit 4producten vanaf € 299. Echter zorgt de belijning van de naden voor een wat speels effect. De Leolux Vol de Reve poef is een vrij simpel design.


Tot slot heeft de poef een mooi formaat van 110cm x 55cm x 39cm. Leolux Pause poef voetenbank hocker kruk pouf stof wit Creme. Leuke gebruikte leolux pause poef , in stof vilano.


Leuk design poefje nu te koop.

Bekijk alles met leolux poef ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De poef is geschikt als extra zitplaats of voetenbankje, maar kan ook volledig op zichzelf staan als echte blikvanger in het interieur. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door unieke combinaties van kleuren, materialen en vormen.


Pouf Jill is een prachtige aanvulling op de gelijknamige fauteuil van Leolux. Als nieuwe Leolux fauteuil plus poef bij Arvore Casa. Prachtige als nieuwe leolux volare set. Dit model mag zeker genoemd worden als een van de bestsellers van leolux. Poefen , eetkamertafels, salontafels, 3-zitsbanken en fauteuils, de Leolux meubels worden gekenmerkt door duurzaamhei extra hoog comfort, moderne vormgeving en hoogwaardige kwaliteit.


De keuze is onbeperkt en veelal binnen zes tot acht weken is uw droomtafel, bank, poef of stoel klaar om bij u afgeleverd te worden. De veelzijdige Leolux collectie biedt een brede keuze in design meubelen. Alle design meubelen worden op maat gemaakt.


Uw persoonlijke Leolux design meubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts