dinsdag 15 oktober 2019

Studio pip dekbedovertrek

Ruim aanbod bij Beddengoed. Kies uit producten vanaf € 495. De dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in diverse maten voor persoons en persoons dekbedden. Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen.


Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale.

Pip Studio dekbedovertrekken hebben mooie gedetailleerde prints. Pip dekbedovertrekken geven u dus niet alleen een vrolijk, maar ook luxe gevoel! Uitbundige prints, diverse kleuren en vele unieke details. Een lust voor het oog, maar dankzij de hoogstaande kwaliteit ook heerlijk om onder te slapen.


Verkrijgbaar in 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux afmeting. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Het merk is niet bang voor kleur, dat verklaart de felle kleuren die gebruikt worden.

Binnen de collectie kunt u kiezen voor subtiele of opvallende patronen. Een PiP perkal dekbedovertrek is gemaakt van extra fijn geweven katoen en voelt super zacht en luxe aan. Omdat de stof soepeler is kreukt deze ook minder. Verder heeft perkal dezelfde eigenschappen als katoen en voelt deze stof het hele jaar door prettig, comfortabel en koel aan. Happy products for happy people.


Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Het is Sale bij de Bijenkorf! Slaap zacht met de ‘Bed’ designs van Pip. Dekbedovertrekken punt NL.


Je kunt heerlijk wegdromen in de bed collectie van Pip , letterlijk en figuurlijk. Een mooi dekbedovertrek bepaald de sfeer van jouw slaapkamer. De badkameraccessoires kan je los aanschaffen of in sets!


Daarnaast heeft Pip ook vrolijke badjassen en zachte badlakens. Tussen de bloemendessins zijn veelal her en der wat paradijsvogels en vlinders verwerkt, wat zorgt voor de meest prachtige en fantasierijke natuurtaferelen. Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer.


Dat zijn eigentijdse dekbedovertrekken , maar altijd met het kenmerkende PiP signatuur!

Laat je betoveren door design Abigail. PiP dekbedovertrek bestellen. Het Abigail dessin bestaat uit vele bijzondere elementen die samen van dit dekbedovertrek een échte blikvanger maken. Wedden dat je dit design na het lezen van deze blog binnen no time in je winkelmandje hebt?


Koop online uw beddengoed van elk gewenst merk bij Morpheus. Uw Beddengoed wordt netjes verpakt en met alle zorg naar u toegezonden, makkelijk en snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts