maandag 14 oktober 2019

Leuke sidetable

Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis. Hier staat relaxen voorop.


Bekijk het aanbod online ! Binnen tot werkdagen in huis.

Haal vandaag nog die nieuwe Sidetable in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Kies uit 2producten vanaf € 399. Geverfd in de kleur zwart.


Wat lichte beschadigingen in de verf maar even de kwast er over en dan heb je weer een leuke tafel! Leuke sidetable met lade De afmetingen zijn hx bx dcm. Hij is te bewonderen in mijn winkeltje, waar nog veel meer leuke en betaalbare spullen staan.

Kijk voor een sfeerindruk ook eens bij mijn andere advertenties! Met een stigerhouten sitetable heeft u dan ook verschillende mogelijkheden en in ons assortiment vindt u diverse modellen. Zo is er bijvoorbeeld ook een sidetable met wieltjes zodat u de sidetable ook makkelijk kunt verplaatsen.


Een sidetable is een leuk item om een lege muur mee aan te kleden. Je hebt ze in allerlei stijlen, waardoor ze bij elk interieur passen. Door de smalle vorm zijn ze heel geschikt voor smalle, kleine ruimtes zoals de hal, maar ook in de woonkamer of slaapkamer misstaan ze niet. Is jouw sidetable nog leeg?


Of neem een lage houten sidetable , die kun je ook als bankje gebruiken. Bij vtwonen vind je heel veel inspiratie met sidetables. Kijk maar eens bij wooninspiratie en je vind allerlei ideeën om een deze leuke tafel in je interieur te passen. Van leuk decoratie materiaal tot aan fotolijstjes.


Je kan dus eindeloos varieren met een sidetable van steigerhout en vanaf nu kan jij deze helemaal zelf maken aan de hand van de duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een sidetable. Op het tafelblad van de sidetable plaats je klassieke accessoires zoals kandelaars, vazen of een gedroogd boeket. Woon je in een modern en nieuw huis, kies dan voor een moderne side table met rechte hoeken.


Met een spiegel erboven heeft de sidetable genoeg aan een plant in een stijlvolle pot.

Plaats er een mooi schilderij op, zodat je niet in je muur hoeft te boren, en combineer het schilderij met een paar leuke woonaccessoires zoals vaasjes of fotolijsten. Ook kun je onder de sidetable een mand plaatsen met daarin magazines, sierkussens of een plaid. De beste tweedehands een leuke sidetable resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Leuk als sidetable , badmeubel of tv-meubel. Mooie kleine oude werkbank met onderblad. Sidetable Vintage bestaat uit een solide zwart frame, gecombineerd met uitzonderlijk, karakteristiek, grof mangohout waar de twee planken van zijn gemaakt. Als er ruimte is, kan het leuk zijn om van de hal echt een ontvangstplek te maken.


De witte sidetable steekt mooi af bij de blauwe muur. De sidetable heeft leuke details aan de zijkant, wat ook terugkomt in de stoel. Ook deze hal kent drie kleuren: blauw op de muren en in het tapijt.


Wit op de deuren, het meubilair en de spiegel. Ik vind zelf fotolijstjes erop wel leuk , maar dit wordt ook zo snel weer rommelig. Een bos bloemen of kandelaars vind ik weer zo standaard. Het is te klein om een spiegel boven te hangen, schilderijen vind ik moeilijk, mijn vriend en ik hebben een totaal verschillende smaak.


Nogal veeleisend dus Probleem 2: de sidetable.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts