woensdag 30 oktober 2019

Retro kussenhoezen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kussenhoezen op maat gemaakt!


Patchwork hoes in verschillende kaki groene en bruine kleuren, samen met wat oranje maakt dat deze kussenhoes wel een echte retro kussenhoes.

Dit mooie kussenhoesje heeft een geweven reliëf, hierdoor oogt het warm en gezellig. Door de klei-achtige kleur (geel met bruin) past de kussenhoes goed in een retro inrichting. De kussenhoes is gemaakt van polyester. Speciale prijs € Normale prijs € 195.


Aan winkelwagen toevoegen. Scoor hier de alle leukste en laatste trend kussenhoezen van het moment! Beschrijving Retro kussenhoes.

Superleuk kussenhoezen van Huisteil creaties. Natuurlijk helemaal vintage en retro. Om uw decoratie te vernieuwen of uw bank aan te kleden, onze kussens en kussenhoezen laten de vormen, de kleuren en de stijlen toenemen. Smelt voor dit kussen in namaakbont!


U heeft liever natuurlijke materialen? Laat u verleiden door een kussenhoes in gewassen linnen, ideaal om een frisse wind door uw woon- of slaapkamer te. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Hier vind je wat jij zoekt! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Vintage kussenhoes , mooie kleurencombinatie van bruin met roo blauw, wit. Mooie kwaliteit, is nu nog mooi.


Achterkant is van zacht bruin stof. Fantastische kussenhoes met bloemen op een groene ondergrond.

De voor- en achterkant is van dezelfde stof. Nieuw van de rol uit de jaren 70. Leuk in een modern vt wonen of retro interieur. Sluit aan de onderkant door middel van een rits en is geschikt voor een binnenkussen van bij cm.


Vind de beste selectie retro kussenhoezen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit retro kussenhoezen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kies uit kleuren: groen of kussen retro oranje. Creëer in een handomdraai een nieuwe look door je kussenhoesjes te vervangen.


Je kunt bij het kussenovertrek losse kussenvulling aanschaffen of een binnenkussen. Kijk goed of de maatvoering van de kussenhoes gelijk is aan de maatvoering van de vulling. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts