woensdag 16 oktober 2019

Serax piet boon

Deurkrukken, Deurgrepen, Meubelknoppen en Meubelgrepen. Kwaliteit voor de beste prijs! Bekijk de nieuwe collectie van Serax online bij de Bijenkorf.


Samenvoegen van design en functionaliteit resulteerde in een verfijnd compleet assortiment van hoge kwaliteit servies en minimalistische opbergdozen. The partnership of Studio Piet Boon and Serax reflects our shared attention to detail and commitment to delivering perfection. Merging design and functionality resulted in a sophisticated complete range of high quality tableware and minimalistic storage boxes. Today, the Serax collection includes no less than 0interior objects and as a design platform, where synergies are created between Belgian and international designers. Serax always retains its ambition of offering its customers accessible, high-quality and functional design.


The collaboration between Studio Piet Boon and Serax reflects our shared passion for attention to detail and commitment to delivering perfection. Piet Boon by Serax Cutlery is doorregen met dezelfde pure en eerlijke eigenschappen als de eerder verschenen succesvolle servieslijn, tegelijkertijd robuust en elegant, rijk in eenvoud en uniek in vorm. Elke lepel, vork of mes van de 8-delige Piet Boon by Serax Cutlery-collectie is uit één stuk kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal gevormd.


Wat de ontwerper en het serviesmerk overeenkomstig hebben, is hun voorliefde voor materiaal. De geuren variëren in karakter en intensiteit, waardoor ze perfect passen bij elke stemming. De eenvoudige maar elegante design van de borden, mokken en kommen maakt dat deze serie goed te combineren is met andere, meer uitgesproken opjecten. Daarnaast is het gebruik van helder wit porselein een waar canvas voor kleurrijke gerechten.


Ruim assortiment online bestellen! Bestel eenvoudig en snel op beslist. De potten en pannen kregen dezelfde afrondingen als het eerder verschenen servies. Zowel visueel als in gebruik een meer dan geslaagde combinatie.


Serax piet boon

De borden hebben een diameter van centimeter en zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. Base by Piet Boon - Serax. De geur van de 10AM kaars is liquid amber: een unieke, zuivere geur, puur natuur.


Pascale Naessens, Piet Boon , Sergio Herman, Anita Legrelle,. Het Antwerpse designlabel Serax werkt met toonaangevende designers uit België en daarbuiten, zoals Piet Boon en Sergio Herman. De collectie servies weerspiegelt de belangrijkste waarden van het label: vernieuwend en toegankelijk design.


Serax piet boon

Serax krijgt wereldwijde erkenning van gerenommeerde sterrenchefs en hoteliers. Serax is een vaste waarde in de decoratiewereld. Piet Boon and Serax , provides a blank canvas for any dish you can imagine.


Het samenvoegen van design en functionaliteit resulteert in een verfijnd en compleet servies van het mooiste Chinese porselein. Deze ontbijtborden (set van 4) van Piet Boon by Serax zijn mooie basic borden om taart op te serveren. Samen met Serax lanceerde Piet Boon voor het eerst een serie geurkaarsen genaamd AM-PM. De onderzijde van het bord is mat wit en de bovenzijde glanzend.


Serax piet boon

De serie bestaat uit mooie, strakke potten met vier geuren, voor elk moment van de dag. Van fris in de ochtend tot intens en zoet in de avond. Het prachtige witte servies bestaat uit borden, kommen voor sausjes en snacks, koffiekoppen en espressokopjes. Piet Boon en Serax delen de liefde voor het gebruik van mooie materialen, aandacht voor details en een focus op het leveren van perfectie.


Piet Boon deelt samen met Serax de liefde voor het gebruik van mooie materialen, aandacht voor details en een focus op het leveren van perfectie. Of je nu opzoek bent naar ronde, ovalen, vierkanten of rechthoekige borden, Serax heeft het allemaal. Koffie en thee kan je met Serax op vele manier presenteren. Gaat u liever voor kleur in uw servies? Dan is het Serax Aqua, Surface of Pure servies een goede keus.


Met dit servies tovert u uw tafel om tot een kleurrijk tafereel. Serax Om continue vernieuwing en creativiteit te verzekeren in hun collecties, werkt Serax samen met toonaangevende designers. Eerst begon het merk met het produceren van stijlvolle bloempotten en vazen.


Nu bestaat de collectie uit verschillende woonaccessoires, serviezen en klein meubilair met een eigenzinnig design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts