woensdag 30 oktober 2019

Staal primer

Staal primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Bekijk alle mogelijkheden - Binnen uur offerte! U krijgt direct een bevestiging. Ontdek ons uitgebreide assortiment primers.


Staal primer

Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Bent u op zoek naar de juiste grondverf of primer voor op metaal of staal , maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren. Er is een speciale primer voor verkrijgbaar van Rust-Oleum. Deze is ook geschikt om verzinkt staal te verven.


Kan primer voor metaal ook over roest? Sommige metaalprimers kun je direct over geroest staal aanbrengen, andere weer niet. Het is wel belangrijk dat je de juiste primer kiest anders komt de verf er weer net zo makkelijk afgebladderd. Staal wordt vaak buiten gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een hekwerk of een stalen deur, en daarmee krijgt het vaak te maken met veranderende weersomstandigheden. Hierdoor ontstaat kans op corrosie, in de volksmond beter bekend als roest.


We leggen je graag uit, aan de hand van een stappenplan, hoe wij staal op de beste manier verven. GAMMA primer metaal wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op ijzer en staal. Daarnaast heeft het een roestwerende werking.


Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2. Gebruik als eerste laag op verzinkt staal daarom nooit een alkyd primer of alkydhoudende primer. Dit soort primers gaan bij contact met vocht en verzinkt staal verzepen.


Grondverf en primers Grondverf en primers vormen de perfecte basis voor schilderwerk “Breng altijd een laag grondverf aan voordat je gaat verven” Grondverf dient namelijk als ondergrond voor je schilderwerk. Door de ondergrond op de juiste manier te behandelen, krijgt je een perfect eindresultaat met een betere dekking en minder streepvorming. Metaal primer van Innotec zorgt voor een langere levensduur van uw materiaal!


Belangrijk bij het kiezen van een goede metaal primer is dat het product goed bestand is tegen diverse invloeden van buitenaf. Innotec heeft een aantal primers die uitermate geschikt zijn voor metalen ondergronden. Twee componenten epoxy primer voor een divers aantal doeleinden.


Staal primer

Zeer geschikt als zinkhoudende primer op diverse metalen met een uitstekende roestwerende werking. ZF primer biedt een goede hechting op kunstof en geschikt als reparatie middel voor haarscheurtjes en craquelé. Hekwerk, gietijzeren stoelen, trapleuningen en zelfs metalen deuren: ze ogen weer zo goed als nieuw met een likje metaalverf. De speciale verf hecht op onbehandelde, geroeste en geverfde ondergronden en kan zowel binnen– als buitenshuis gebruikt worden.


Vandaag bestel morgen in huis! Sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. De IJssel ZF epoxy primer. Deze speciale epoxy primer ontwikkeld door de IJssel Coatings is in het bijzonder geschikt als basis primer voor stalen ondergronden. Sigma Multiprimer is een primer op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen.


Staal primer

Dit product is bijzonder geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Deze primer beschermt het staal tegen roest en weersinvloeden. Lak is puur cosmetisch, en afhankelijk van de kleur moet u 3-lagen aanbrengen. Kies voor de romp en opbouw een hooglans lak en voor de gangboorden een antislip verf. Wanneer u het onderwaterschip kaal heeft gemaakt kiest u een primer die geschikt is voor onder water.


Zeker bij een balkonhek is het belangrijk dat er geen roest ontstaat, omdat dit er ook voor zorgt dat het balkon minder veilig is. Er zijn diverse metaalsoorten die gebruikt worden om hekken van te maken. Bijvoorbeeld een stalen hek en een ijzeren hek, maar ook een smeedijzeren hek, gietijzeren hek en een RVS hek. Ferrocon als primer verbindt zich door uitwisseling van ionen met het metaal en vormt op die wijze een permanente barrière voor corrosieve elementen als water, zuurstof, zuren, enz. Ook op nieuw ijzer en staal vormt Ferrocon een beschermende laag.


De sigmaprime 2is een zeer hoogwaardige twee componenten epoxy primer voor alle soorten staal , dus ook verzinkt, non ferro, gegalvaniseerd staal etc. Kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Aanbrengen Sigmaprime 200.


Zo heeft Sikkens met de Rubbol Primer en de Rubbol Primer Extra twee primers op de markt gebracht die beiden populair zijn onder doe-het-zelvers. Wanneer je de Sikkens Rubbol Primer Extra aanbrengt en vervolgens een hoogglanslak dan zal de glans van de lak niet alleen mooier zijn, maar ook langer behouden blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts