woensdag 16 januari 2019

Designwinkels amsterdam

Op zoek naar woonwinkel amsterdam? Telefoonnummer, adres en meer! Daarom delen wij hieronder (per stadsdeel!) onze favoriete interieur- en designhotspots uit de hoofdstad. Aangeboden door echte specialisten. Deze cookies worden ook geplaatst door derden.


Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Design0is goed bereikbaar. Boekwinkels, designwinkels en delicatessenwinkels. Dat zijn mijn favoriete winkels in Nederland. En verder van die hele specialistische winkels waar ze één al dan niet uitstervend product verkopen of maken. Allemaal plekken waar ik hebberig van word.


We are open Monday to Saturday between 09. U vindt hier alles op het gebied van interieurdesign onder één dak. En dat allemaal in een inspirerende omgeving en op een waanzinnig mooie locatie direct aan het water.


Laat u inspireren door de vele kunst- en designwinkels of bezoek een van de overdekte winkelcentra.

In de vele modeboetiekjes koopt u de leukste en unieke kleding. Archive Store So many pretty little things for you and your little one ⭐️ The store is open today and tomorrow! Daarom delen we (per stadsdeel!) onze favoriete interieur- en designhotspots uit de hoofdstad.


Te voet ben je binnen een paar minuten op de Dam en de beroemde Bloemenmarkt ligt aan de overkant van de straat. Shop-a-holics kunnen losgaan in de Negen Straatjes, een schilderachtige en eigenzinnige micro-buurt waar je vintage- en designwinkels , speciaalzaken en gezellige cafés vindt. Hét overzicht van alle lampenwinkels in Nederland.


Zowel lokaal als info over Webshops (oa. reviews, kortingscodes). Unieke kaartjes met lampenzaken! Daarom deelden we de afgelopen weken (per stadsdeel!) onze favoriete interieur- en designhotspots uit de hoofdstad. Te gebruiken als tijdelijke winkel, expositie ruimte, etalage of showroom. Amsterdam zit tjokvol toffe interieurwinkels.


Klaar voor gebruik je hoeft alleen de schappen maar te vullen. Stelt u eens voor: Uw product op deze locatie omgeven door toonaangevende designwinkels , vintage- en modezaken, hippe food stores en gezellige espresso bars. Zelf dingen maken vinden we leuk.


Toch kunnen wij ook heel blij worden van flink shoppen! Alle topmerken zijn vertegenwoordigd. Denk aan gerenommeerde internationale designmerken als Ferm Living, Hay, Vitra en Muuto, naast de beste Nederlandse merken die zich op het gebied van design onderscheiden.


Ideaal om een bezoek aan de Negen Straatjes te combineren met een lunch of diner in Brasserie Ambassade!

Ook liggen er op loopafstand diverse musea, waaronder het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Voor het maken van een boottochtje door de mooie grachten hoeft u slechts de straat over te steken, waar een vertreksteiger is. In landen waar we nog geen eigen Bolia-winkels hebben, werken we samen met mooie designwinkels die onze designmeubels verkopen.


Studio K2K is je persoonlijke binnenhuisarchitect voor een compleet interieuradvies. Sfeervolle, persoonlijke interieurs creëren, met oog voor duurzaamheid. Bij Søstrene Grene streven wij ernaar om uitstekende ervaringen te leveren. Wij werken daarom continu aan de verbetering van de gebruikerservaring op onze social. Hier staan de beste winkelstraten van Parijs op een rijtje.


En niet alleen op basis van leuke winkels, maar ook hoe leuk de buurt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts