vrijdag 18 januari 2019

Vlinders op de muur

Vlinders op de muur

Bekijk ons menu en bestel uw favoriete afhaalmaaltijd gemakkelijk online! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vlinders voor aan de muur. Mooi, tijdloos en decoratief.


Dit product kan direct op de. Dat werken met vlinders zich uitstekend lenen om aan de muur te hangen in huis of kantoor, is goed te zien in de collectie vlinder kunst. Verschillende materialen, elk gewenst formaat Een kleine vlinder op een klein canvas of juist een enorme afbeelding op poster, canvas of aluminiuBij Werk aan de Muur bepaal jij de afmeting én het materiaal. Super leuk en fleurt de boel lekker op. Sommige laten weer los maar de meeste blijven gewoon zitten.


Heb ze op muren maar ook koelkast en dergelijke zitten. Door het gebruik van de 3D vlinders fleur je die saaie muur in een paar minuten op. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie (muursticker) of een sjabloon.


Vlinders op de muur

De matte folie (muursticker) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen. De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Muurstickers hechten niet op ruwe ondergronden. De 3D vlinders zijn als muursticker gemakkelijk te verwijderen en laten geen plekken achter op de muur. Ze kunnen ook op spiegels, kunststof of glad behang worden geplaatst.


Schilder ze in dezelfde kleur als de muur. Bevestig ze met kit aan de muur , zo zitten ze er het dichtst op en vormen ze echt onderdeel van de wand. Liever niet zo’n vastgekitte vlinder ? Maak er dan een haakje achter en hang op aan een spijker of schroef.


Onze vlinders zijn afkomstig van kaarten van de Hema. Gans de maand juli staat in teken van vlinders. Men denkt dan onmiddellijk aan dagvlinders zoals een dagpauwoog, het zandoogje, de atalanta of het koolwitje maar misschien kan het ook leuk zijn om te ontdekken welke vlinders er ’s nachts in jouw tuin rondfladderen? Koop en verkoop muur vlinders eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten! Zet de lampjes van de vlinders aan en creëer een leuke gezellige sfeer voor in kinderkamers etc. De kleuren van de vlinders op de muur veranderen automatisch.


De Led vlinder lamp kan aan de muur geplakt worden (muursticker), glas, tegels. Prachtig kleurrijke vlinders als wanddecoratie voor aan de muur bestel je op canvas, poster en meer. Deze vlinders zijn een opfleuring voor ieder interieur en kunnen eindeloos gecombineerd worden. Deze stickers kunnen behalve op de muur ook op de koelkast of deur worden geplakt.


Vogelstickers of vlinderstickers voor op de muur. Een mooie vlindersticker als muursticker die ook te verkrijgen is als vlindersjabloon indien de ondergrond iets ruw is qua structuur. Houten vlinders op de muur. Uit hout gezaagd en opgeplakt zorgen deze vlinders voor reliëf op de muur en een spannend effect in de ruimte.


Vlinders op de muur

Je krijgt een set van vijf vlinders bij 101woonstickers. Deze plak je naar eigen ontwerp op de muur. Ze worden in de grondverf aangeleverd waardoor je ze zelf van een kleur naar keuze kunt voorzien. Door de dubbelzijdige tape aan de achterzijde plak je ze eenvoudig op de muur. Weer eens wat anders en het staat super leuk in de kinderkamer.


Op zoek naar prachtige muurstickers van bloemen en vlinders ? Dan ben je hier aan het goede adres. Tips voor muurstickers bloemen en vlinders. Plaats de stickers op een vlakke en droge ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts