donderdag 10 januari 2019

Schilderij jongenskamer

Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?

Hier vind je diverse leuke posters en. Schilderijen voor de kinderkamer. Maar een mooi kunstwerk is zeker een leuke toevoeging aan de kamer van je kind. Een kinderschilderij met dieren, vrolijke babykamer schilderijtjes of stoere jongenskamer schilderijen.


Voor elke smaak een geschikt schilderij. Een kunstwerk ophangen van Dali gaat misschien wat ver, maar er zijn genoeg mogelijkheden om een speciale jongenskamer in te richten voor een klein budget. Er zijn een paar stelregels die je helpen om de perfecte stoere jongenskamer in te richten.


Een stoere jongenskamer moet inspireren en uitdagend zijn. Een jongenskamer met voetbal thema kan op vele manieren gerealiseerd worden.

Door een voetbal te schilderen, al dan niet met een voetballer erbij. Een voetbalvel een levensgroot doel met gras eromheen, voetbalschoenen, genoeg te bedenken. Een voetbalkamer kan in verschillende stijlen: van realistisch tot gestileerd. Deze stoere wanddecoratie past in een modern, landelijk, industrieel en stoer interieur. Ook zal dit prachtig staan in een kantoor of studeerkamer.


Het schilderij is gemaakt van metaal en heeft een mooie, ruige afwerking en uitstekende delen (3D). De afmetingen zijn (D) x (B) x 1(H) cm. Grote schilderijen voor een kale muur of kleine schilderijtjes als extra decoratie.


Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo kun je kiezen wat het best in de kamer past. Daarnaast kan je kindje zijn of haar favoriete speelgoed figuur ook aan de muur hangen door middel van de schilderijen.


Stoere jongenskamer accessoires. Met bijvoorbeeld een vliegtuig wandplank heb je een echte eyecatcher aan de wand in een jongens babykamer of kinderkamer. Je kan bij ons ook shoppen op kleur en thema.


Muurstickers voor jongens (4Artikelen) Voetbal, stoere dieren, games en nog veel meer. De beste ideeën voor een stoere jongenskamer. Op zoek naar ideeën, kleuren, muurstickers en behang voor de inrichting van een stoere jongenskamer ? De juiste kleuren zijn onmisbaar en denk ook eens aan stoere muurdecoratie.


Monogram Wandkunst Doe Het Zelf Monogram Initialen Muur Monogrambrieven Jongenskamer Inrichting Slaapkamer Muur Auto Slaapkamer Jongenskamers.

Mooie wanddecoratie voor in je keuken! Een Mondriaan of Van Gogh aan de muur van de kinderkamer gaat een beetje te ver. Zoals kruiden, wijn, koffie, olie en cocktails. Op canvas, op hout of ingelijst? Kinderkamerstylist heeft inmiddels een hele hoop stijlvolle jongenskamer inspiratie bij elkaar gesprokkelt.


Vind hieronder allerlei inspiratie voor het inrichten van een jongenskamer. Online kopen en snelle levering! Zo goed als nieuw Ophalen. Wij hebben hier alle stoere items voor u samengestelt.


Maak een stoere jongenskamer met muurstickers! Allemaal leuke ideeen om makkelijk een stoere jongenskamer te maken. Canvas schilderijen met bekende prints zoals het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer.


Dit pareltje kun je nu ook boven jouw bank hangen want we hebben dit meesterwerk als reproductie beschikbaar bij wall-art op zowel canvas en als poster, maar ook als glasschilderij en als zelfklevende print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts