vrijdag 25 januari 2019

Goedkope mdf plinten

Bestel nu eenvoudig Online. Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Waterwerend MDF met kabelgoot! Vind mdf plint het nu op Kensaq.

Plinten met een fijne ronding. Wij leveren een hoge kwaliteit goedkope plinten en ook maatwerk. Onze plinten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit waterwerende MDF en voorzien van het FSC keurmerk. De plinten zijn wit gegrond. Alle afmetingen zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Wil je een mooie opstaande plint met een moderne look?


Ze staan heel erg modern bij houten vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren.

Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. MDF is geperst houtmateriaal. Bij ons weet u ook echter zeker dat u kiest voor de onlinespecialist met een passie voor vensters, plinten en kozijnen. In de periode tussen kerst en nieuwjaarsdag zijn wij gewoon geopend. Echter in verband met de drukte rond deze periode hebben wij momenteel iets langere levertijden.


Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk.


Eigen Montageteam mogelijk. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Bezoek onze webshop en bestel online. Dus keer bescherming tegen vocht. Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF - plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit.


Bij Kwantum vind je goedkope opstaande plinten en zelfklevende plakplinten. Ga bijvoorbeeld voor mooie eiken plinten.

Met onze ruime collectie houten plinten is er altijd een kleur die perfect past bij je laminaat. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen.


MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. MDF V3vochtwerend 1soorten. Bekijk hieronder al onze sfeerplinten. Gegronde plinten dienen nog in de gewenste kleur te worden afgeschilderd. Alle plinten zijn uit onze eigen voorraad direct leverbaar.


Goedkope mdf plinten vanaf € per strekkende meter onze plinten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit waterwerende mdf en v. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? De allermooiste collectie en het beste advies. Vloervoordeel heeft een groot assortimenten plinten online.


Dat doet u bij ons online. Al onze producten zijn voorzien van het FSC keurmerk, en komen dus uit duurzaam beheerde bossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts