maandag 28 januari 2019

Plaid scandinavisch

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Verzending vanaf €in uur. Elke woondeken geeft je jaren plezier, zowel binnen als buiten. We hebben zowel plaids van schapenwol, alpacawol als een combinatie daarvan. Alpacawol plaids zijn hypoallergeen en superzacht.


Net als de katoenen en gebreide plaids zijn onze wollen plaids verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. De zachtheid van deze plaids is vergelijkbaar met de plaids die gemaakt zijn van lamswol. Scandinavische wollen plaids. Wol werkt ademend en zweet niet.


Plaid scandinavisch

Met basic kleuren zoals grijs, zwart en wit, maar ook met toevoegingen van pastel tinten en. Ze zijn ontworpen door het Finse textielbedrijf Lapuan Kankurit, waar alleen met het fijnste wol wordt gewerkt. Elk design is opmerkelijk omdat Lapuan Kankurit het helemaal naar hun eigen maakt, ideaal voor verscheidenheid in huis. De plaids en dekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment.


Een aantal plaids met kleur erin zijn een combinatie van ongeverfde met geverfde wol. Wist je dat je plaids ook in de voorjaar en zelfs in de zomer kunt gebruiken? Kussens koop je bij Skandinavien. Wij hebben een ruim assortiment aan woonaccoires voor jouw interieur.


Plaid scandinavisch

Betaal achteraf met Klarna. Javascript is uitgeschakeld. Hun plaids zijn onder andere gepubliceerd in Elle Decor. Fijne warme plaids , om onder te duiken. Lekker buiten op een frisse dag of frisse avon of gewoon lekker op de bank binnen in huis.


Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen. JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en.


Tijdens de koude winterdagen kun je kiezen voor een wollen plaid om je huis extra warm in te richten. Vandaag besteld voor 15:3 morgen in huis. Showing 1–of Merk.


Bloomingville (8) Broste Copenhagen (1) Design House Stockholm (4) Elvang (9) Elvang. Plaids van 1 alpacawol of plaids in een mix van schapenwol met alpacawol. Nordic Interior Design specialiseert zich in Finse producten. U vindt hier producten van Lapuan Kankurit, Lennol, Aarikka, Vallila en Dekorando.


Ga je voor een basic stijl met veel wit in combinatie met naturel, grijs- en pasteltinten? Houd je van geometrische dessins, strakke lijnen of een print met een knipoog? Klippan Zweden prachtige plaids , dekens en kussens Familie bedrijf met traditie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts