donderdag 17 januari 2019

Dekbedovertrek landelijk

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.

Droom je van balkenplafonds, knapperend haardvuur en een landelijke slaapkamer? Landelijke dekbedovertrekken. Van een stoere, robuuste uitstraling tot een klassieke look. Van vintage brocante tot een strandgevoel met nautische dessins. Warme breipatronen aangevuld met prachtige natuurdessins met bomen en bosdieren.


Een dekbedovertrek in landelijke stijl heeft al de kenmerken van een landelijk interieur. De kleuren zijn licht en natuurlijk en de dessins zijn rustig, romantisch en sfeervol. Dekbedovertrek landelijke stijl.

Rivirea Maison is het merk bij uitstek voor een dekbedovertrek in landelijke stijl. Lievelingslinnen: in Barneveld voor landelijk beddengoed met matrassen, dekbedden, kussens en toppers. En online veel wit beddengoe spreien. Heerlijk slapen en fris opstaan doe je onder je favoriete landelijk dekbedovertrek.


Geef je kamer een nieuwe look met een mooi dekbedovertrek van Caatje’s Winkeltje! Het mooiste landelijk beddengoed voor in je slaapkamer. Met een landelijk dekbedovertrek creëer je een gezellige en knusse sfeer in je slaapkamer. Voordat je een dekbedovertrek koopt, is het belangrijk om te bepalen welke kleur je wilt.


Kan jij je ook vinden in de tekst, Home Sweet Home? Dit landelijke dekbedovertrek met steigerhout print geeft iedere slaapkamer een heerlijk warme uitstraling. Zo wil je het bed vast niet meer verlaten!


Lees de volledige productomschrijving. Het merk brengt dekbedovertrekken met landelijk thema op de markt, maar óók wat stoerdere ontwerpen met een sportieve insteek. Voor beide collecties hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de Verenigde Staten van Amerika.


Met de verschillende dekbedovertrekken , de dekbedhoezen en de andere producten om in stijl te slapen zorgen we er bij Rivièra Maison voor dat de slaapkamer zomaar de mooiste kamer van het huis kan worden. Scherpe prijzen, snelle levering! Ontdek ons unieke assortiment dekbedovertrekken.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Er bestaan dekbedovertrekken voor elk dekbedformaat.


Qua materiaal kun je kiezen uit katoen, katoensatijn, flanel, percaal of microvezel. Ook de kussenslopen zijn verrijkt met een droogbloem. De droogbloemen zijn handgetekend door Marjolein Bastin. Het dekbedovertrek is gemaakt van 1 katoen van. Wegdromen in stijl onder een landelijk dekbedovertrek.


Een plafond met houten balken, open haard en een gezellig zitje op je slaapkamer. Is de landelijke stijl helemaal iets voor jou? Romantisch en comfortabel, precies de stijl die je vindt in ons. Met een nieuw dekbedovertrek krijgt de slaapkamer een instant oppepper!


Een dekbedovertrek kopen is altijd leuk, zeker als je de keuze hebt uit een ruim assortiment vol met verschillende kleuren, stijlen en dessins. Op Hipdekbedovertrek vind je daarom de mooiste dekbedovertrekken van allerlei merken. Wil jij landelijk romantisch met een tintje roze, dan gaat je partner daar meestal niet mee akkoord.


Voor kinderen is het kiezen van een dekbedovertrek wat gemakkelijker. Zo hebben ze allemaal wel een favoriet dier, een Disney held of favoriet beroep. Laat ze zelf kiezen uit het ruime aanbod dekbedovertrekken van Leen Bakker.


Ontdek het uitgebreide aanbod dekbedovertrekken van merken als Yves Delorme, KENZO en de Bijenkorf Home. Een comfortabel dekbedovertrek is niet alleen heerlijk om onder te slapen, maar ook een sfeermaker voor in de slaapkamer. Van bloemenprints tot linnen en satijn: laat je verrassen door de dekbedovertrekken in elegante prints en luxe materalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts