vrijdag 25 januari 2019

Kleurpigmenten verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Koffer met verschillende kleurpigmenten in kokers van ml € 11=.


De staande koffer met handgreep en sluiting zijn ook leeg te koop voor € 3=. Vosschemie: Kleurpigmenten , kleurstoffen Verf , online te koop. Pigment is poeder dat uit kleine, onoplosbare, sterk gekleurde korrels bestaat.


Om pigment te verwerken, moet er gebruik worden gemaakt van een bindmiddel.

Watergedragen verven De afgelopen jaren zijn oplosmiddelen in verven steeds verder ter discussie komen te staan. Als gevolg van de (gedeeltelijke of totale) vervanging van oplosmiddelen is het aandeel van watergedragen verven steeds groter geworden. In de komende jaren zal het aandeel alleen maar verder toenemen. Naast de traditionele poederpigmenten kun je bij ons terecht voor acrylpigment.


Pigmenten voor het kleuren van verf of verniswas. Een geconcentreerd en vloeibaar pigment voor het kleuren van verf , glaceermedium of verniswas. Deze zuivere olie oplosbare kleurpigmenten van cosmetische kwaliteit zijn geschikt voor zeep, cosmetische producten, melts, en onze rebatch zeep. Voor het kleuren van verf , drukinkt, make-up, kunststoffen, en veel andere materialen worden pigmenten gebruikt. In de meeste gevallen is een pigment een niet in water oplosbaar poeder.


Er bestaan zowel natuurlijke als synthetische pigmenten. In ons rijkelijke assortiment zitten verschillende kleuren, alle pigmenten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies de juiste kwast of roller voor de verf en de ondergrond. Draag eventueel een overall om je kleding te beschermen als je werkt met deze zeer geconcentreerde kleuren. Enkele tips over werken met tinters en mengkleuren Hoewel je tinters en mengkleuren kunt combineren met veel verschillende soorten verf , is niet iedere combinatie mogelijk.


Loop geen aantrekkelijke acties mis! Ontvang direct voordeel in je mail. De mengkleur is geschikt voor het aankleuren van witte lakverf, muurverf of sierpleister.


Je kunt met deze mengkleur helemaal zelf je eigen unieke kleur verf creëren.

Zorg ervoor dat je voldoende verf in één keer mengt, aangezien het lastig is om exact dezelfde kleur nogmaals te mengen. De maximale toevoeging mengkleur aan de verf is procent. Welkom op de website van PAINTFACTORY.


PAINTFACTORY, kies voor kleur, kwaliteit en zeer goede prijzen in onze winkels in Wommelgem, Brugge, Hasselt en Eke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts