donderdag 31 januari 2019

Donkergroen behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Behang Kira Donkergroen kopen? Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Donkergroen behang

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Haal veel warmte en sfeer in huis met dit trendy behang met linnenstructuur in donkergroen ! Je kunt dit behang met veel stijlen combineren en is een ideaal alternatief voor verf. Kortoeen absolute must-have.


Afmetingen en herhaling De afmetingen zijn 0. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Wil je hip behang voor de kinderkamer kopen? Dan ben je bij KARWEI op het goede adres. Van onze collectie kinderbehang van het merk Claas word je helemaal blij.


Het behang heeft een vrolijke print en is eenvoudig aan te brengen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Creëer thuis je eigen Urban Jungle met dit behang met monstera bladeren in donkergroen en maak van je muur een echte eye-catcher… Meer.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Groen behang met tropische prints. Met groen behang heeft je huis het hele jaar door een vrolijke tropische twist.


Donkergroen behang

Wat in een tropisch interieur natuurlijk niet kan ontbreken is de palmboom. Dus laat deze geweldige palm als print terugkomen op het groenkleurige papierbehang. Vliesbehang breng je gemakkelijk aan en is ook gemakkelijk te verwijderen, zonder daar een behangtafel of afstomer bij nodig te hebben. Op een rol zit meter en is 1centimeter breed.


Deze kleur brengt eenvoud in de decoratiewereld. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Nieuwe gebruikers profiteren van korting. Dit hippe behang past helemaal bij de tropische botanische look. Grafisch behang - Abstract behang.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Gratis behanglijm Gratis behangset Gratis bezorging. ESTAhome behang terrazzo mintgroen, wit, antraciet grijs, donkergroen. Dit sfeervolle behang met terrazzo motief in mintgroen, wit, antraciet grijs,.


Dit vrolijke kinderbehang is van het franse merk Lilipinso. Op het donkergroene behang zijn allemaal dieren te zien die in het bos leven zoals vossen, konijnen en egeltjes. Het kinderbehang is verder rijkelijk versierd met bloemen, planten en paddenstoelen. Het thema bos komt helemaal tot leven op dit kinderbehang!


Donkergroen behang

Gratis verzending €5-Of je nou in België of Nederland woont, geen probleem! Wij verzenden je bestelling gratis als je bestelling boven de €5- uitkomt. In dit behang zie je de dromerige, golvende details terug de wonderlijke onderwaterwereld. LIVING neemt je mee onder water, naar de prachtige koraalriffen.


Je ziet de dromerige, golvende lijnen van koraal terugkomen in het behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts