maandag 21 januari 2019

Hr++ dubbel glas

Voordelig, Secuur, Ervaren. Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!


Groot assortiment dubbel glas op maat. Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.

Het edelgas tussen de glasplaten beperkt het warmteverlies nog extra. Hierdoor isoleert deze beglazing keer beter dan standaard dubbel glas. Doordat het warmteverlies in huis beperkt is, hoeft u minder hard te stoken dan bij standaard dubbel glas.


Milieu Centraal rekent uit wat HR- glas kost en hoeveel je bespaart. Dat laagje zorgt ervoor dat stralingswarmte tegen wordt gehouden. Het laagje zelf is niet waar te nemen en belemmert evenmin de lichtinval. De isolatiewaarde is afhankelijk van de effectiviteit van het metaallaagje.


Al ons glas wordt op maat gemaakt. De spouw is in plaats van lucht voorzien van een speciaal soort gas en een HR coating.

Deze gasvulling voorkomt dat koude lucht binnenkomt en dat warme lucht ontsnapt. Als vanzelfsprekend is ook hier de aanschafprijs van het dubbel glas wel weer iets hoger, maar met een jaarlijkse besparing van maar liefst € 26- ten opzichte van enkel glas , heeft u uw investering al in slechts jaar terugverdiend. Vraag gratis dubbelglas offertes op. Tussen de glasplaten ontstaat zo een isolerende ruimte. Eenvoudig online bestellen.


Alles op maat voor u gemaakt! Dubbel glas van hoge kwaliteit op maat. En we bezorgen supersnel bij u thuis. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Deze spouw is gevuld met argongas.


Op de binnenruit is een flinterdunne metaal-coating aangebracht. Lokale subsidie voor dubbel glas aanvragen. In sommige gemeenten en provincies kunnen particulieren en VvE’s een extra subsidie voor dubbel glas aanvragen. We raden u aan om te kijken op de website van uw provincie of gemeente, daar vindt u de juiste informatie over de subsidie voor dubbel glas. Dat wil zeggen: de dikte van het buitenste glas is mm.


Ontdek alles over dubbel glas Standaard dubbel glas heeft minder dikte. Laten we naar een aantal praktijkvoorbeelden kijken waarbij alleen glas wordt geplaatst. Bekijk de rekenvoorbeelden voor de kostenbesparing en terugverdientijd.


Het is goed om te weten dat wanneer u een bouwvergunning aanvraagt bij de gemeente voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen er een minimale eis gesteld wordt aan de U-waarde van de beglazing.

Online glas bestellen doet u eenvoudig via onze webshop Glastotaal. Overige toepassingen dubbel glas. Dit geeft aan hoeveel warmte het dubbel glas doorlaat per vierkante meter en per graad temperatuurverschil. Dankzij de coating en het edelgas isoleert de glassoort keer zo goed als standaard thermopane.


De buitenruit bestaat uit helder gelaagd veiligheidsglas en de binnenruit uit mm helder enkel glas. TIP: Denk aan het mee bestellen van beglazingskit, glasband en steunblokjes. De tussenruimte of zogenaamde spouw waarvan sprake is bij dubbel glas heeft met name een grote invloed op de isolatiewaarde.


Dat kan onder meer door boven het glas een ventilatierooster te plaatsen. Met het goed ventileren van het huis wordt grotendeels voorkomen dat er zich condensvorming voordoet op het dubbel glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts