donderdag 10 januari 2019

Epoxy primer kopen

Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis! Een 2-componenten epoxy primer wordt gebruikt op ijzer en metalen onderdelen en oppervlakken. Niet alleen voor de hechting van de lak, maar ook om het metaal te beschermen tegen roest en corrosie.


Nadat de epoxy primer is aangebracht en uitgehar kan deze direct overgespoten worden met autolak en 2K lak. Spuitbus 2K primer kopen ?

De IJssel ZF epoxy primer. Deze speciale epoxy primer ontwikkeld door de IJssel Coatings is in het bijzonder geschikt als basis primer voor stalen ondergronden. Bij Vosschemie Benelux vertellen we je graag alles over de mogelijkheden van de epoxy hars die je bij ons kunt kopen.


Verschillende soorten epoxy hars zijn bij ons verkrijgbaar. In onze webshop vind je verschillende soorten epoxy hars om te kopen. Zo bestaan er verschillende epoxy primers en epoxy grondlagen. Geschikt als primer onder vloercoatings, coatingvloeren, gietvloeren en op minerale ondergronden zoals beton, cement en anhydriet. Deze epoxy hars is tevens geschikt als impregnering, grondering, hechtprimer, schraaplaag, egalisatielaag en voor het maken van troffelmortels, reparatiemortels, gietlagen, instrooilagen, slijtlagen, antisliplagen.


Twee componenten, milde chromaatvrije epoxy primer filler voor het aflakken van auto’s, chassis en lichte bedrijfswagens.

Perfecte ondergrond voor plamuur en polyester spuitplamuur, voor restauratie, nieuw werk en reparaties. Gratis advies en snelle levering! De epoxy heeft een lage viscositeit en dringt goed door in het te behandelen oppervlak. Een primer is meestal niet nodig.


Het resultaat na het aanbrengen van de epoxy is een harde, beschermende, waterdichte coating die uitstekend hecht op vrijwel elke ondergrond zoals hout, steen, beton, de meeste kunststoffen, metaal, aluminium etc. Koop en verkoop epoxy primer eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een breed assortiment epoxyharsen.


Vanaf euro gratis verzending! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Bij Verfwebwinkel shop je die eenvoudig en snel online!


Primer Kopen voor de Laagste Prijs. En dat terwijl een primer in veel gevallen bepaalt wat de kwaliteit van het schildersysteem is. Helaas is epoxy giethars niet vrij verkrijgbaar in bouwmarkten als Gamma, Praxis en Karwei. En zoek je naar epoxy giethars Action?


Dan kom je met lege handen thuis.

Het is niet een standaard consumentenproduct. Wil je giethars kopen dan is het dus niet aan te raden om naar de action of bouwmarkt te gaan. Vind epoxy primer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Epoxy - Uw complete leverancier in composieten! De Brunox Epoxy roestomvormer 150ml is een anti-roestbehandeling en epoxy grondlaklaag in één en kan overal gebruikt worden waar roest is ontstaan. De roestomvormer dringt tot keer dieper door in de roestporiën dan emulsie-roestomvormers, hierdoor krijgt roest minder kans. U vindt het bij Poly Service! Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten.


Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen? Wij leveren ook in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts