donderdag 24 januari 2019

Karlsson koper

Karlsson koper

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Koop nu en verfraaien van uw huis! Kies uit 2producten vanaf € 120. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. De kast is gemaakt van metaal met.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Dit zorgt ervoor dat deze klok opvalt in elk interieur. Door de strepen kan je de precieze tijd aflezen. De secondewijzer tikt niet maar gaat geleidelijk rond.


Hierdoor maakt de klok ook geen tik. Na lang zoeken was deze klok precies wat ik zocht. Simplistisch maar toch apart. De subtiele kopere rand maakte het voor mij af.


Een leuk detail is dat de (stille) secondewijzer ook koperkleurig is. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken, zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. Een subtiel geluid laat je ‘rustig’ ontwaken. De klok is voorzien van een wekkerfunctie. De wandklok is gemaakt van metaal met een mooie koperen afwerking.


Karlsson koper

Met deze designklok geeft u uw interieur eenvoudig een hippe, eigentijdse uitstraling. De traditionele wandklok heeft stalen koperen randen met een gekleurd oppervlak. Hij geeft je muur een elegante touch.


Deze wandklok is voorzien van een koperen ran koperen cijfers én koperkleurige wijzers. Koper is dé kleur voor het interieur op dit moment. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect. Bent u op zoekt naar een prachtige wandklok?


Karlsson koper

Wij hebben wandklokken in allerlei maten en soorten van dubbelzijdige klokken tot keuken wandklokken. De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie. Korting Nu Tijdelijk Aanwezig! En door te kiezen voor een object met koperen accenten is een interieur met een trendy input gegarandeerd!


Extra informatie: Leverbaar in diverse kleuren. Minimalistisch design, maximaal stijlvol! Zet deze klok zelf in elkaar. Deze klok is ook verkrijgbaar in de kleur gepolijst wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts