maandag 21 januari 2019

Dennengeur kaars

Gewaardeerd met van sterren. Een beoordeling schrijven. Je zocht naar: dennen geur kaars ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Wil u snel even een lekkere geur in huis? Bekijk het assortiment in onze webshop!

Of je nu kiest voor grote kaarsen , kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Kaarsen in alle soorten en maten. Marc verspreidt een aangename, lichte dennengeur , bevat geen ammoniak, bijt niet bij contact met de hui laten geen strepen. Bij IKEA vind je geurkaarsen in diverse kleuren, maten, met of zonder glazen pot.


Dat gaat lekker ruiken in huis! Deze led- kaars van Uyuni ziet er prachtig uit en lijkt net echt. Dit komt door de gepatenteerde 3D-vlam, die maakt dat het net lijkt alsof er echt kaarslicht uit komt.


Door de ivoorkleurige coating ziet deze witte led- kaars er chique uit.

Prachtig voor op tafel, maar ook voor in horecagelegenheden. Met deze kaars is er namelijk geen risico op. De grootste webshop in geuren voor je huis van de Benelux! Huis parfum dennengeur voor een heerlijke dennengeur in uw huis.


Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Winterkaars ruikt naar dennenbos. Geurkaarsen, stompkaarsen of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier. Geniet dit voorjaar en deze zomer zowel binnen als buiten van ons kleurrijke kaarsen en nieuwe zomerse geuren.


Onze aroma Dennengeur van Aromas Naturales heeft een goede werking tegen bronchitis, ook kan deze geur in plaats van Eucalyptus gebruikt worden bij kinderen die nog geen jaar oud zijn. Voor wie inmiddels afscheid heeft genomen van de kerstboom, maar het liefst de hele winter nog geniet van die gezellige dennengeur hebben wij een oplossing: de Diptyque Dennengeur kaarsen. Je hebt hem als Feu de Bois, die ruikt naar verbrand hout en de geur geeft van open haard.


Maar ook de Sapin Green of andere kerstedities zijn verrukkelijk. Opgelet : Sommige van onze artikelen hebben barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal. Bestel nu De Tuinen Geurkaars Dennenbos snel en eenvoudig in onze online shop.


Gratis verzending vanaf €20.

De favoriete kaars van Ben Spaas Maandelijks willen we onze Spaas-liefhebbers laten kennismaken met de mensen achter onze kaarsen. En hoe kan dit beter dan met een kaarsje ? Met diverse kaarsen op een dienblad creëer je eenvoudig een elegante decoratie op tafel. Denk hierbij eens aan de kaarsen van Bolsius, door hun lange branduren kan je extra lang van de sfeer genieten.


Ook kan je de kaarsen combineren met één van de kandelaars uit ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts