dinsdag 15 januari 2019

Vitrage linnen

Bestel Vitrages online bij Leen Bakker. Of u linnen gordijnen nu toevoegt in een stoer, landelijk of modern interieur, met linnen gordijnen voegt u automatisch meer sfeer toe. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Transparante gordijnen worden ook wel vitrage of inbetween gordijnen genoemd.


Door de mooie fijngeweven stof van de transparante gordijnen behoudt u het gevoel van privacy maar kunt u wel genieten van de lichtinval in huis of op kantoor. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vitrages zijn dunne, meestal soepele stoffen waar goed doorheen gekeken kan worden. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is.


Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Zo vindt u bij ons linnen gordijnen, landelijke gordijnen, linnen vouwgordijnen, gordijnen met ringen en vintage gordijnen. En ook onze collectie vitrages kent een zeer divers aanbod met luxe en elegante vitrages in een vintage of een landelijke stijl. Deze linnen of linnen look inbetween gordijnen zijn krimpvrij en kamerhoog geweven en voorzien van een loodveter.


Deze transparante gordijnen vallen het mooist in een dubbele plooi. Linnen look inbetween gordijnen. Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween. Kies bijvoorbeeld eens voor grove linnen gordijnen, zo bepaal je heel snel de sfeer voor een kamer. Gordijnen zijn er in alle soorten, maten, kleuren en structuren.


Niet heel geschikt voor een slaapkamer, maar in een woonkamer stralen ze. Vitrage op maat Veel webshops bieden kant en klaar vitrage aan. Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat. Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam.


Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator. Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken. Waarschijnlijk zat er katoen of een ander materiaal in je gordijn dat gevoelig is voor krimpen tijdens het gordijnen wassen. Bij vitrages en inbetweens valt dit meestal wel mee, overgordijnen zijn hiervoor vaak wel gevoelig.


Reserveer online, laagste prijzen. Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Deze grijze inbetween heeft een sfeervolle uitstraling met een bijzondere 'linnenlook'.


Vitrage linnen

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het is vaster qua structuur dan vitrage , maar transparanter dan gordijnstof. Zo is er een 1 linnen gordijn op maat verkrijgbaar. Onze gordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, in gewassen linnen , katoen of fluweel, effen of met een motief. Ga voor een vitrage om het licht binnen te laten in uw kamers of kies voor verduisterende gordijen, erg praktisch in een slaapkamer.


Dan is het mooie natuurlijk karakter van de vlasvezel optimaal zichtbaar. Als gordijnen, in-betweens of vitrages volgens de wasvoorschriften die bij de gordijnen horen zelf gewassen mogen worden dan is het toch nog oppassen geblazen. Verwijder altijd voor het wassen alle haken, loodjes, trekstangen of andere metalen voorwerpen.


Was u gordijnen in de wasmachine? Doe de machine niet te vol. In between gordijnen op maat zijn mooi en ideaal als je wel wat privacy wilt, maar het toch lekker licht binnen wilt houden.


We hebben veel soorten in between of vitrage gordijnen. Inbetween gordijnen op maat of vitrages kopen? Het overgordijn krijgt volume door te kiezen voor een dubbele plooi en een gewatteerde voering. Natuurlijke materialen met een grove structuur, zoals linnen en katoen zorgen voor een stoere uitstraling.


Vitrage linnen

Kijk ook naar de stijl van je huis: in oude huizen staan geplooide, rijke stoffen mooi, terwijl rechte gordijnen het goed doen in nieuwbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts