vrijdag 25 januari 2019

Wierookstokjes houder

Ipad screenprotectors online kopen. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Er zijn meer dan soorten wierookhouders verkrijgbaar bij ons in de winkel. De houders hebben ieder een uniek ontwerp - je vindt zeker een die bij je past. Houten wierook box voor wierookstokjes , wordt geleverd in stukken.


Op zoek naar een wierook groothandel?

Eastern Trading Agencies is uw groothandel. Levering uit voorraad binnen uur. Wierook stokjes , kegels en houders.


Aan de zijkant van de box is er een bewaar gedeelte aanwezig om de wierookstokjes in te bewaren. Wij hebben de meest specifieke geuren ingekocht. Om ook thuis van Bali te kunnen genieten.


Het eenvoudige houten of aluminium wierook houder plankje heeft een gaatje voor een wierookstokje en een gleuf waar het wierook residu opvangen kan worden. Als je een massief wierookstokje hebt, gebruik dan geen houten houder.

Massieve wierookstokjes branden helemaal op, daarom is het gevaarlijk om iets te gebruiken dat uit brandbaar materiaal bestaat. Overweeg in plaats daarvan een kom of beker te vullen met graan, rijst, zout of zan en daar het wierookstokje in te steken. Het branden van wierook geeft een rustgevende sfeer en heerlijk ruikende ruimte. Dit is voor veilig en gemakkelijk gebruik. Ook bestaat er anti stress wierook, met deze geur kun je helemaal ontspannen.


Bij het maken van een keuze van wierookhouder is het belangrijk dat u kijkt of het om wierookstokjes gaat of voor het branden van korrelwierook. De schelpen worden voornamelijk gebruikt voor het branden van Witte Salie. Groot assortiment Nag Champa, Darshan, HEM, Spiritual Guide.


Hieronder vindt u een grote selectie van wierookhouders. Allemaal geïmporteerd uit India. Deze wierookstokjes houder van beton is uitstekend geschikt voor de Zusss wierookstokjes. Gemaakt van beton is ie ook nog leuk om neer te zetten. Betonnen houder voor wierook.


In het midden is plaats om een wierookstokje in te steken. Deze houder voor wierook is gemaakt van beton. Over de zijkant loopt een herkenbaar label met het Zusss logo erop.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.

Boeddha beelden koop je bij Boeddhashop. Veilig bestellen en dagen -Niet goed? Citronella wierookstokjes met houder. De citronella wierook zorgt voor een citroengeur en is ook ideaal om muggen en andere insecten te verjagen. Bij de houder zitten stokjes.


Japanse wierook staat bekend om zijn zachte subtiele geur. In tegenstelling tot de Indiase wierook wordt geen gebruik gemaakt van een bamboestokje als basis. Het wierookstokje brandt daardoor geheel op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts