woensdag 9 januari 2019

Inkijk folie

Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Het is ideaal om te plaatsen in de badkamer, woonkamer of op kantoor. Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden.


Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing.

Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti- inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd.


Spiegelfolie is de folie die inkijk vermindert! Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten. De spiegelfolie is van een zeer hoge kwaliteit en daarmee dus zeer hanteerbaar.

Anti- Inkijk Folie is een dunne polyester folie die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd. Ook spiegelende zonwerende folies hebben een anti-inkijkwerking, maar behouden een vrij uitzicht naar buiten (bedenk: de anti-inkijkwerking verdwijnt als het buiten donker is). De anti- inkijk folie geeft u veel privacy. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie. Wil je glasfolie of plakfolie kopen? Bekijk dan in de webshop onze volledige collectie en bestel direct jouw favoriet. Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt.


Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy. Raamfolie is dan een perfecte oplossing tegen inkijk. Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar je kunt ook raamfolie kopen. Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten.


Deze ondoorzichtige folie plak je simpelweg op je ramen om te voorkomen dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken. Het leuke aan raamfolie is dat je deze in verschillende patronen op je ramen kunt plakken.

Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Sunproof heeft deze dikke veiligheidsfolie dan ook inbraakvertragende folie genoemd. Inbraak kan natuurlijk nooit voorkomen worden, maar met inbraakvertragende veiligheidsfolie wordt het wel lastiger om ongevraagd binnen te komen.


De folie spiegelt ALTIJD van de kant van het meeste licht naar het minste licht. Bespaar nu flink op uw kosten met zonwerende folie ! Wij bieden ook behangfolie voor de mooiste effecten voor uw interieur. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging.


Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht.


Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts