donderdag 17 januari 2019

Ideen app

Download Gratis Apps en Software! App idee gedreven door doelgroep. Als je de gebruiker centraal stelt in je app kom je vaak veel verder.


De app moet starten bij de gebruiker, niet bij jouw behoefte om een app te hebben. Je moet dus zorgen dat je kennis hebt van de problemen je doelgroep.

Dit kom je te weten door bijvoorbeeld marktonderzoek te verrichten. Hoe verder jij je app hebt uitgewerkt, hoe meer waarde er in jouw app idee zit en hoe groter de kans dat je je app idee verkopen kan. Hoe meer punten, des te hoger het bedrag dat je app -idee kan opleveren.


Je kunt zelfs Adobe Capture vanuit de app starten en een nieuwe vorm maken die meteen op je Draw-canvas verschijnt. Toch zijn er verschillende partijen die zo’n app hebben gemaakt. Daarom krijgt u van ons geen link, maar de opdracht om vooral zelf even in uw App Store of Market te zoeken naar ‘lightsaber’ of ‘lightsword’.


Ziet u meteen hoeveel er zijn. Je hebt een geweldig app -idee!

Maar hoe werk je het uit tot een volwassen concept met features, flow, wireframes, een prototype en een design? Dat zijn namelijk essentiële ingrediënten die nodig zijn voordat je start met de ontwikkeling van een eigen app. Volg daartoe onderstaand stappenplan.


Ontdek en bewaar ideeën over Mobiele app op Pinterest. In deze top 1apps zetten we de beste Android- apps van dit moment voor je op een rijtje. Met deze apps benut je de functies van je toestel optimaal! Houd jij van knutselen en zelf dingen maken? Instructables is de ideale app voor de doe-het-zelver.


Dit kunnen tafels zijn, lampen, kasten, stoelen maar ook kleding stukken. Ik weet niet wat de functie is van de app maar is er bijvoorbeeld een app dat er wel op lijkt maar een functionaliteit mist. Wanneer een andere partij dat ziet met een app dat erop lijkt, hoe gemakkelijk is het dan voor hun om te kopiëren en te zeggen dat het hun eigen idee is.


Ik noem een bedrijf als facebook bijvoorbeeld. Ook heeft elke app -store regels waar jouw app aan moet voldoen voordat deze wordt gepubliceerd en er zijn kosten verbonden aan het aanmelden van een applicatie in de app -store. Voorheen publiceerden wij de app voor uw, maar door vernieuwde regelgeving van Apple en Android is dit helaas niet langer mogelijk. Als je een app wilt laten maken heb je er vast al allerlei ideeën bij.


In dit artikel hopen we je aan nog meer leuke ideeën te helpen. Hiermee zal je app -to-be super gaaf gaan worden of je kunt je bestaande app gaan verbeteren!

CODEheeft specialistische app ontwikkelaars die jou graag adviseren. Ook al is een mobiele app niet voor jou geschikt, je hebt zeker wat aan de onderstaande app ideeën. Ieder onderstaand app idee kan geschikt zijn voor een native app , hybride app of web app ! ASAP repair app - Met de ASAP repair app kan in een organisatie waarin een praktische dienstverlening voorop staat, een klant zien waar de dichtstbijzijnde reparateur op dat moment is. De positie van deze reparateurs wordt door de app bijgehouden waardoor klanten direct zien welke reparateur het dichtstbijzijnd is.


De nominaties voor beste ideeën en apps van de Meester App -wedstrijd zijn bekendgemaakt. In totaal werden er meer dan 2inzendingen gestuurd voor de wedstrijd waarin wordt gezocht naar apps die het leren beter én leuker maken. Zonder nieuwe, verrassende ideeën geen innovatie. Dit zijn de brainstormtechnieken die bewezen resultaat leveren. In essentie is het bedenken van.


Zoals de Hotelbon-uitvinder Chris Luken tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts