maandag 14 januari 2019

Verstegen meubelen

Verstegen meubelen

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Verstegen meubelen

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kom Gezellig Thuis Bij Je Favoriete Meubelen. Elke Week Nieuwe Innovatieve Designs. Blaas Leven In Je Woning Met Onweerstaanbare Meubels.


Verstegen Meubelen onderscheidt zich in het maken van maatwerk. Dit is een van onze sterkste punten. Alles maken wij voor u op maat. Van tafel tot complete kastenwand en van stoel tot en met een geheel nieuwe keuken of slaapkamer. Bijna altijd kan wat de klant voor ogen heeft ook in de praktijk worden gebracht.


We kunnen niet aan iedere, maar wel aan bijna iedere wens voldoen”, lacht Ger Verstegen. Hoewel de wensen van de klanten zeer divers zijn, bespeurt hij toch enkele belangrijke trends. Er is de laatste jaren veel vraag naar strak vormgegeven meubelen. U bent van harte welkom tussen 11. Terug kijkend op de laatste jaar met ups en downs hebben wij ons jubileum gehaald.


Kwaliteit staat hierbij zeer hoog in het vaandel. Het gehamer en de boor-, zaag- en schuurgeluiden vermengen zich met de geur van hout. Het zijn de typerende kenmerken van een meubelmakerij waar ze nog echt handwerk verrichten. Nauwkeuring tot op de milimeter. Op verzoek van de nabestaanden wil ik die persoonlijke touch aan een uitvaartkist graag meegeven.


Kijk op deze website wat we u kunnen bieden, kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Snelle levering en gratis retour! Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Heeft u specifieke vragen over onze producten of wilt u nog meer weten wat er allemaal mogelijk is?


Vervoort meubelen is de expert op het gebied van horeca-, zorg-, onderwijs- en projectmeubilair in Nederland. Goed advies begint bij betrouwbare cijfers. Daarnaast verzorgt Vervoort de totaalinrichting in deze. En die zijn bij onze accountants en adviseurs in vertrouwde handen. Van online boekhouden en salarisadministratie tot jaarrekeningcontrole, fiscaal advies, HR-diensten, corporate finance en estate planning.


Voor MKB en de publieke sector – u kunt rekenen op Verstegen. Schrijf u direct in en claim uw bedrijf. Stucadoorsbedrijf W van der Veer BV. Metsemakers Starmans Party Catering Company. Cox Tuinen aanleg en onderhoud.


Dat was in de tijd dat de rompen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts