vrijdag 18 januari 2019

Kussensloop mr mrs

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kortingen tot - - Morgen in Huis! Dan is dit elegante kussen met de opdruk Mr.


Je hoeft bij de bestelling alleen nog de achternaam op te geven.

Deze verschijnt dan achter de met sierlijke letters vormgegeven opdruk. De zwarte letters op de witte achtergrond bezorgen het kussen een charmante touch. Mix aan uw paar ( Mr. en Mr., Mrs. en Mrs. of meneer en mevrouw.).


Ze maken ook grote giften van Kerstmis of Valentijnsdag. Since Volledige datum ook mogelijk. Deze gepersonaliseerde Mr en Mrs kussenslopen zijn een geweldig cadeau idee voor het gelukkige stel.


Wij bedrukken ze met Mr en Mrs en de achternaam.

Kussenhoes met afbeelding Mr. Je kunt kiezen uit drie zachte kleuren voor de voor- en achterkant van jouw gepersonaliseerde kussensloop. Deze set van twee kussenhoezen heeft een lichtbruine, beige kleur en is gemaakt van linnen. De zwate tekst op de ene hoes zegt Mr Right, de andere hoes zegt Mrs Always Right. De hoezen zijn ongeveer centimeter groot en kunnen met een ritsje geopend worden.


De slopen zijn van hoogwaardige kwailiteit en maken jouw interieur helemaal af! De grappige designs blazen jouw woning nieuw leven in én zijn een vette knipoog naar je partner. Perfect om je woon- of slaapkamer mee op te leuken! Zoek jij nog mooie sierslopen voor je woning of.


Jouw bank kan nooit kussens genoeg hebben! Zeker deze kussens, een vette knipoog naar jouw vriend of man. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Set kussenslopen mr mrs achternaam. Hoe leuk zijn deze kussenslopen voor in de masterbedroom? Met deze kussenslopen geef je de slaapkamer een luxe touch.


Het is natuurlijk ook leuk om dit setje cadeau te geven! Ook is het leuk om bij deze kussenslopen een bijpassende slaapkamersticker te bestellen. Goede kwaliteit, snelle verzending! Verras je partner met deze leuke originele kussens!


Deze kussens met de tekst “ Mr right” en “ Mrs always right” zijn zonder en met binnenkussen verkrijgbaar. Me beddengoed herken je aan een fris wit dekbedovertrek, prachtig afgewerkte kussenslopen , veel sierkussens, een glanzende bed-end sprei en een aaibare plaid. Maar wie het bij kijken alleen laat, mist wat.


Een bed opgemaakt met Mrs. Want het beddengoed van Mrs. Me moet je toch vooral voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts